Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΚΗΠΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Κήποι για βραβείο
Δημοσιεύθηκε στις: 06-06-2011

Τους πιο όμορφους κήπους και μπαλκόνια βράβευσε χθες ο Δήμος Χανίων, για 18η συνεχή χρονιά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο 'Κήπος' στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Περισσότεροι από 50 έπαινοι δόθηκαν σε συμμετέχοντες από όλο τον Δήμο για τη φροντίδα των κήπων και των μπαλκονιών τους από τον δήμαρχο, κ. Μ. Σκουλάκη, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.
Ειδικότερα, τα βραβεία για την κατηγορία ομορφότερος κήπος δόθηκαν:
- 1ο Βραβείο: Παπαβασιλείου Φωτεινή, στη Ν. Κυδωνία.
- 2ο Βραβείο: Ψαρομήλιγκος Διονύσης στη Ν. Κυδωνία.
- 3ο Βραβείο: Χατζηδάκης Μανώλης στο Ακρωτήρι.
Τα βραβεία για το πιο ωραίο μπαλκόνι απονεμήθηκαν στους:
- 1ο Βραβείο: Τζιγκουνάκη Χρυσή στην Αντ. Γιάνναρη στα Χανιά.
- 2ο Βραβείο: Μαραγκάκης Λεωνίδας στη Δημητρακάκη στα Χανιά.
-3ο Βραβείο: Τζεδάκη Κωστούλα στην οδό Σολωμού στα Χανιά.
'Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η νέα Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε αυτές τις πρωτοβουλίες όχι μόνο επετειακά αλλά σε συστηματική βάση', ανάφερε στην ομιλία του ο δήμαρχος, κ. Μ. Σκουλάκης, καλώντας τους παρευρισκόμενους να υιοθετήσουν το σύνθημα: 'Ο Δήμος μας είναι ωραίος, ελάτε όλοι μαζί να τον κάνουμε ωραιότερο. Ο Δήμος μας είναι ανθρώπινος, όλοι μαζί μπορούμε να τον κάνουμε ανθρωπινότερο'.
Το θερμό χειροκρότημα πάντως το κέρδισε ο γεωπόνος κ. Κ. Οικονομάκης, που στο τέλος της ομιλίας του πρότεινε σε χώρο, όπως το στρατόπεδο Μαρκοπούλου ή το αλσύλιο απέναντι από το Ναυτικό Νοσοκομείο, να φυτεύεται για κάθε νεογέννητο παιδί ένα δέντρο από τους γονείς και να αναλαμβάνουν οι ίδιοι τη φροντίδα του. Επίσης, θερμά χειροκροτήθηκε και η κυρία που πήρε έπαινο για τη συμμετοχή της και ζήτησε το νερό της άρδευσης να μην είναι τόσο ακριβό προκειμένου να καταφέρει να κρατά τον κήπο της σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου