Τρίτη 28 Ιουνίου 2011


ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟ
Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό
Δημοσιεύθηκε στις: 27-06-2011

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 25χρονος όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω και γκρέμισε εξωτερικό τοίχο σπιτού στον Αλικιανό.
Το περιστατικο συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός άντρας και έφευγε από τον Αλικιανό με κατεύθυνση τα Χανιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στον τοίχο από τσιμεντόλιθους σπιτιού στον κεντρικό δρόμο του χωριού.
Η σύγκρουσή ήταν σφοδρότατη και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του νέου άντρα και το γκρέμισμα ενός μεγάλου μέρους του εξωτερικού τοίχου, ενώ ζημιές υπέστη και το κυρίως κτήριο αλλά και η κεντρική του πόρτα. Ο θόρυβος προκάλεσε αναστάτωση στο χωριό όπως επίσης και στους ιδιοκτήτες του σπιτιού.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται ενώ τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνά το τμήμα Τροχαίας.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 44χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής στην παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου, στο ύψος του Καλαμακίου στη Νέα Κυδωνία, όταν όχημα τον κτύπησε τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε και εγκατάλειψε το θύμα του και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου