Κυριακή 19 Ιουνίου 2011


ΤΟΠΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Διώροφα λεωφορεία
Δημοσιεύθηκε στις: 19-06-2011

Την επίσημη παρουσίαση των διώροφων ανοιχτών λεωφορείων στα Μ.Μ.Ε. των Χανίων και στους τουριστικούς φορείς έκανε χθες η εταιρεία 'Chania Sightseeing Tours'. Τα λεωφορεία πραγματοποίησαν περιήγηση στους δρόμους των Χανίων, περνώντας από τα 12 σημεία, όπου θα υπάρχουν στάσεις για τους επιβάτες και θα συνδέονται με μνημεία των Χανίων.
'Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια τέτοια προσπάθεια στον ελληνικό χώρο, πέρα από Αθήνα και Πειραιά και αυτό γίνεται γιατί οι άνθρωποι που έστησαν τη δουλειά αυτή ασχολούνται με τον τουρισμό και θέλουν να αναβαθμίσουν το προϊόν', δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Σταύρος Γιαννετάκης.
Η ξενάγηση θα γίνεται ταυτόχρονα σε 8 γλώσσες: Ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά, σουηδικά, φινλανδικά και δανέζικα. 'Το κόστος για τους ενηλίκους θα είναι 15 ευρώ και για τους ανηλίκους 7 ευρώ, αλλά επειδή θέλουμε να αγκαλιαστεί η προσπάθεια από όλους τους Χανιώτες, θα τους δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα δρομολόγια με το μισό εισιτήριο'.
Για τους τουριστικούς φορείς ο διευθυντής της TUI, κ. Μανώλης Μαρινάκης, έκανε λόγο για μια 'πρωτοποριακή κίνηση σε επίπεδο ευρωπαϊκό. Είναι τιμή για τα Χανιά που θα έχει μετά την Αθήνα αυτήν την παροχή προς τους πελάτες. Θεωρώ σίγουρη την επιτυχία των επιχειρηματιών που θα πρέπει να στηριχθεί πό όλους τους φορείς'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου