Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Χηνόπουλος υπέρ Μαλανδράκη
17-09-2010

Την 'σύμπραξη' του με τον υποψήφιο δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, ανακοίνωσε χθες ο κ. Θανάσης Χηνόπουλος.
Ο επιχειρηματίας που πριν από ένα μήνα είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πλατανιά, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, δήλωσε τη στήριξή του στον κ. Μαλανδράκη και τη συμμετοχή του, ουσιαστικά, στον συνδυασμό του.
"Υστερα από μακρά διαβούλευση με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη, επήλθε συμφωνία σύμπραξης των δύο συνδυασμών σε ένα, με επικεφαλής τον κ. Μαλανδράκη. Σας διευκρινίζω ότι πρόκειται για συλλογική απόφαση, εμένα και των συνεργατών μου", ανάφερε ο κ. Χηνόπουλος.
Απευθυνόμενος στους δημότες του Δήμου Πλατανιά ο κ. Χηνόπουλος υπογράμμισε πως "η διεκδίκηση δημοτικών αξιωμάτων για μένα και τους συνεργάτες μου, δεν υπήρξε αυτοσκοπός προς εξασφάλιση προσωπικών ωφελημάτων, αλλά στράτευσή μας για διεκδίκηση και εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών, για επίλυση των προβλημάτων τους και για αξιοποίηση των πολλών αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής του νέου Δήμου. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ενώ ολοκληρώνονταν οι συνδυασμοί, διαπιστώναμε ολοένα και περισσότερο ότι, οι βασικές αρχές και οι προσανατολισμοί του συνδυασμού μας, ερχόταν συνεχώς σε παραλληλία με τις αρχές και τους προσανατολισμούς του συνδυασμού του κ. Μαλανδράκη. Εγώ και οι συνεργάτες μου δεν αγωνιούμε για την αποκατάστασή μας, αγωνιούμε για την ανάπτυξη του Δήμου μας και την εξυπηρέτηση των δημοτών του."
Ο κ. Χηνόπουλος τόνισε επίσης πως με τον κ. Μαλανδράκη διαπιστώθηκε συναντίληψη σε πολλά θέματα που αφορούν την οργάνωση του νέου Δήμου, τη διαχείριση των προβλημάτων του, καθώς και το αναπτυξιακό του μοντέλο. "Στα πλαίσια αυτά συμπράττουμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας, τη δημιουργία ενός νέου Δήμου που θα είναι προσανατολισμένος στην εξυπηρέτηση των δημοτών του μέσα από αρχές, όπως η συλλογικότητα, η διαφάνεια και η ανάπτυξη. Στηρίζουμε τον κ. Μαλανδράκη και καλούμε τους φίλους μας να κάνουν το ίδιο", κατέληξε.
Σε ερώτηση των "Χ.Ν." για το αν είχε γίνει προσπάθεια από πλευράς ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία ενός συνδυασμού, που να αποτελείται από τους κ. Μαλανδράκη, Χηνόπουλο και Τσαγκαράκη, ο κ. Χηνόπουλος ανάφερε πως "από πλευράς ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζω κάποια κίνηση. Σίγουρα όλο αυτόν τον καιρό γίνονται ζυμώσεις μεταξύ των συνυποψηφίων για να βρεθεί κάποια λύση διότι είναι πάρα πολλοί οι υποψήφιοι για τον Δήμο αυτό".
Τέλος σε νέα ερώτησή μας για το αν υπάρχει συμφωνία με τον κ. Μαλανδράκη για να αναλάβει ο κ. Χηνόπουλος, σε περίπτωση εκλογής του πρώτου, θέση αντιδημάρχου ή προέδρου του Δ. Σ. ο κ. Χηνόπουλος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει "απολύτως καμία συμφωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου