Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ


ΤΟΠΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ:
“Αγώνας με αξιοπρέπεια”
21-09-2010

'Εχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα με αξιοπρέπεια', τόνισε κατά τη χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ο επικεφαλής της 'Ανοικτής Πολιτείας' Γρηγόρης Αρχοντάκης, ενώ επικέντρωσε την κριτική του στον συνυποψήφιό του Μ. Σκουλάκη. Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου έγινε στο κέντρο 'Ακρημιός' στο Καλάμι.
Ο κ. Αρχοντάκης μίλησε για 'λαϊκισμό και λασπολογία' από πλευράς του αντιπάλου του, για προσπάθεια υποβάθμισης του έργου που έχει γίνει από τη Νομαρχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ χειροκροτήθηκε, όταν άφησε αιχμές σε βάρος του κ. Σκουλάκη, ως φορέα του 'παλιού και του φθαρμένου' στο οποίο, όπως υποστήριξε, οφείλεται η τραγική κατάσταση της χώρας.
Συνολικά ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε 170 υποψηφίους και μέσα στην άλλη εβδομάδα, όπως επεσήμανε, θα παρουσιάσει άλλους 20, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει σε θεματικές εκδηλώσεις. Μετά την παρουσίαση της κάθε δημοτικής ενότητας οι υποψήφιοι φωτογραφίζονταν με τον επικεφαλής που τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.
'ΔΕΝ ΛΑΪΚΙΖΟΥΜΕ'
Με την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Αρχοντάκης τόνισε πως 'έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό έναν αγώνα με στόχο να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας τις προτάσεις και το όραμά μας για τον νέο Δήμο Χανίων.
Έναν αγώνα που τον δίνουμε με αξιοπρέπεια, με σοβαρότητα και εντιμότητα. Δεν λαϊκίζουμε, δεν δίνουμε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, δεν έχουμε εμμονές με τις καρέκλες της εξουσίας. Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τον τόπο μας, είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στους ανθρώπους του τόπου μας, είμαστε εδώ γιατί μπορούμε να κάνουμε τα Χανιά έναν μεγάλο και ισχυρό Δήμο.
Έναν Δήμο με αυτόνομη φωνή, που θα ακούγεται δυνατά και καθαρά και θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του τόπου μας. Επιζητούμε τη συμμετοχή των πολιτών και τον διάλογο, έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας στην κοινωνία'.
'ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ'
Ο υποψήφιος δήμαρχος επέμεινε ιδιαίτερα στην 'άγνοια', όπως άφησε να εννοηθεί, του κ. Σκουλάκη για θέματα Αυτοδιοίκησης. 'Κάποιοι, όμως, προσπαθούν να αποφύγουν τον διάλογο επειδή δεν γνωρίζουν τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν ασχολήθηκαν ποτέ με αυτά, παρά μόνο επιφανειακά. Έτσι τα αντιμετωπίζουν και τώρα. Και προσπαθούν με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας διάφορα φερέφωνα, να πλήξουν εμένα προσωπικά. Να μεταφέρουν την αντιπαράθεση σε ένα πεδίο που γνωρίζουν πολύ καλά: τον λαϊκισμό και τη λασπολογία. Μας είπαν ότι δεν κάναμε έργο ως Νομαρχιακή Αρχή.
Και τους παραθέσαμε τον απολογισμό των πεπραγμένων της τετραετίας όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έργο που κάναμε σε τέσσερα χρόνια δεν έχει προηγούμενο στα Χανιά. Και αλλάξανε τροπάριο. Μίλησαν για μη συνεργασία της Νομαρχιακής με τη Δημοτική Αρχή, που δήθεν εμποδίζει την ανάπτυξη του τόπου. Και ανέφεραν ως παραδείγματα το στρατόπεδο Μαρκοπούλου και το θέμα της διαχείρισης των νερών. Και τους λέμε: Η Νομαρχιακή Αρχή και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων ομόφωνα για το θέμα του στρατοπέδου πήρε ξεκάθαρη θέση από την αρχή. Είχαμε διαφορετική άποψη από αυτήν της Δημοτικής Αρχής και την εκφράσαμε δημόσια. Έτσι λειτουργούν οι θεσμοί. Τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή; Να συμφωνήσουμε στην πολεοδόμηση του στρατοπέδου; Και γιατί δεν ρωτούν τους 23 δημάρχους του Νομού για το επίπεδο της συνεργασίας που είχαν με τη Νομαρχιακή Αρχή στη διάρκεια της τετραετίας;
Για τη διαχείριση των νερών αρμόδια Υπηρεσία είναι η Διεύθυνση Υδάτων της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία εκπονεί και τα διαχειριστικά σχέδια για όλη την Κρήτη. Δεν το γνώριζαν ούτε αυτό; Ο νομάρχης δεν έχει καμία εξουσία στο θέμα της διαχείρισης των νερών. Την πλήρη αρμοδιότητα και εξουσία έχει ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας. Και γιατί δεν ζητούν εξηγήσεις από την Περιφέρεια; Μήπως επειδή με τη δική τους λογική το κομματικό και το προσωπικό συμφέρον υπερτερούν από το συμφέρον του τόπου; Με αυτή τη λογική σκοπεύουν να διοικήσουν τον νέο Δήμο Χανίων; Εμείς από την πλευρά μας, ως Νομαρχιακή Αρχή, κάναμε αυτό που μπορούσαμε: χρηματοδοτήσαμε μελέτη σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων'.
'ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;'
Αναφερόμενος στη μελέτη σύνδεσης ΒΟΑΚ – αεροδρόμιο επεσήμανε: 'Πράγματι δεν προχωρεί. Εκκρεμεί από το 1998 με ευθύνη της κεντρικής εξουσίας και των διορισμένων περιφερειαρχών όλων των κυβερνήσεων. Οι παρεμβάσεις μας είναι γνωστές τα τέσσερα χρόνια της θητείας μας. Μήπως όμως θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αν κάποιοι, που είχαν τη δυνατότητα ως κυβερνητικοί βουλευτές, ασκούσαν περισσότερη πίεση στην κεντρική εξουσία; Για τα θέματα που έχει αρμοδιότητα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση δεν βρήκαν τίποτα να μας πουν. Αυτή είναι η στρατηγική τους. Με αυτά ασχολούνται και μετά -για να αποφύγουν τον δημόσιο διάλογο- μας λένε ότι έχουν βαρύ προεκλογικό πρόγραμμα. Και δεν τα λέμε μόνο εμείς αυτά. Τα λένε και οι δικοί τους φίλοι. Με δημόσιες ανακοινώσεις στις εφημερίδες.
Οι σύμβουλοί τους, αφού δεν βρήκαν κάτι άλλο «ανακάλυψαν» ότι έχουμε προσλάβει επικοινωνιολόγους, τους οποίους πληρώνουμε αδρά για να κάνουν μαθήματα επικοινωνίας στους υποψήφιους συμβούλους! Και τους λέμε: Εμείς έχουμε καθαρό λόγο, πιστεύουμε και υποστηρίζουμε αυτά που λέμε γι’ αυτό και έχουμε απήχηση στην κοινωνία'.
'LIFE STYLE'
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην κατηγορία για «λάιφ στάιλ» υποψήφιους. 'Τους απαντάμε: Αυτό είναι το δικό μας πολιτικό στυλ. Είμαστε απέναντι σε κάθε τι παλιό και φθαρμένο, απέναντι σε νοοτροπίες και πρακτικές που φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή τραγική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας. Εμείς δεν είμαστε της λογικής για όλα φταίνε οι άλλοι, δεν καταλογίσαμε ποτέ ευθύνες σε άλλους. Εργαστήκαμε, κάναμε προτάσεις, διεκδικήσαμε και θεωρώ ότι πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της θητείας μας. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και αυτοί που μας κατηγορούν. Να κάνουν την αυτοκριτική τους για όσα έκαναν ή δεν έκαναν και να μη χρεώνουν τις δικές τους ευθύνες στους άλλους. Καλό θα είναι αντί να ακούμε κατηγορίες και λασπολογίες να ακούσουμε προγραμματικό λόγο και να αποδεχτούν κάποιοι τον δημόσιο διάλογο ως τον μόνο δημοκρατικό τρόπο που θα συμβάλλει στην ενημέρωση του πολίτη και στις αποφάσεις του. Έχω ξαναπεί ότι εμείς στην παραπολιτική απαντάμε με πολιτική. Συζητάμε, σχεδιάζουμε, καταθέτουμε τις προτάσεις μας για τον Νέο Δήμο Χανίων. Θέλουμε να φέρουμε μια νέα αντίληψη στη σχέση δημότη - Δήμου. Να καλλιεργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα βασίζεται στον διάλογο και στην κατανόηση. Αυτή άλλωστε είναι και η λογική του «Καλλικράτη»'.
Το δεύτερο μέρος της ομιλίας του κ. Αρχοντάκης ήταν αφιερωμένο στις προτεραιότητές του για έναν Δήμο (άρτια οργάνωση, αντιμετώπιση γραφειοκρατίας, προστασία φυσικού περιβάλλοντος, αθλητισμός, εναλλακτικός τουρισμός) αλλά και για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου Δήμου που δημιουργούνται λόγω της γεωγραφικής του μορφολογίας. Παράλληλα κάλεσε του υποψηφίους και τους φίλους του συνδυασμού να καταθέσουν τις απόψεις, τις προτάσεις, τις ιδέες τους.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι

Τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων που ανακοίνωσε
χθες ο κ. Αρχοντάκης είναι:


1 ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Ιατρός Ειδικός Παθολόγος
2 ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Οικονομολόγος MSc - Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Ν.Α.Χ.
3 ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Δικηγόρος - Πρόεδρος Πολ/κου Συλλόγου «ΡΟΔΟΝ»
4 ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Οικονομολόγος - Ασφαλιστικός Σύμβουλος - Αντινομάρχης Χανίων
5 ΔΑΛΙΕΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Πτυχιούχος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης - Σύμβουλος Επιχειρήσεων
6 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: Ελεύθερος Επαγγελματίας – Πρόεδρος Ποντιακού Συλ. Χανίων «Εύξεινος Πόντος»
7 ΔΗΜΟΛΙΤΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: Σμήναρχος ε.α - Πρόεδρος Ομίλου Αντισφ/εως Χανίων
8 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου - Στέλεχος πωλήσεων φαρμακευτικής εταιρείας - Αντιδήμαρχος Ν. Κυδωνίας
9 ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Επιχειρηματίας - Νομαρχιακός Σύμβουλος
10 ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Ιατρός Νευροχειρουργός -Γραμματέας Ένωσης Γιατρών Ε.Σ.Υ. Ν. Χανίων
11 ΛΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Επιχειρηματίας
12 ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ – ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ: Ιδιωτική Υπάλληλος - Νομαρχιακή Σύμβουλος
13 ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
14 ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Κοινωνιολόγος
15 ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ - ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑΤΑ): Επιχειρηματίας
16 ΜΗΛΙΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ: Μαθηματικός ΜSc - Προϊστάμενος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Ο.Α.Δ.Υ.Κ.
17 ΜΟΡΤΟΓΛΟΥ - ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ): Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής - Τραπεζικός Υπάλληλος
18 ΜΠΟΚΟΛΟΣ ΠΥΡΡΟΣ: Πρόεδρος Βορειοηπειρωτών Κρήτης
19 ΞΕΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ: Πτυχιούχος Σχολής Καλών Τεχνών Ρώμης - Ζωγράφος
20 ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Επιχειρηματίας – π. Δημοτικός Σύμβουλος
21 ΠΑΠΑΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Δύτης - Επιχειρηματίας
22 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Πολ. Μηχανικός Εργων Υποδομής - Επιχειρηματίας
23 ΠΑΤΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Εργολάβος - Πρόεδρος Α.Ο. ΧΑΝΙΑ
24 ΡΟΖΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: Γεωπόνος - π. Αντινομάρχης Χανίων
25 ΡΟΣΜΑΡΑΚΗ - ΑΡΕΤΑΚΗ ΣΑΝΤΡΑ: Πτυχιούχος Ιονίου Πανεπιστημίου - Μεταφράστρια
26 ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Πολ. Μηχανικός MSc –
π. Γεν. Δ/ντης Ο.Α.Δ.Υ.Κ π. Αντινομάρχης Χανίων .
27 ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Δημοσιογράφος - Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής
28 ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ελευθ. Επαγγελματίας
29 ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Φυσικοθεραπευτής - π. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Χανίων - Αντινομάρχης Χανίων
30 ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας - Πτυχιούχος Πληροφορικής παν. Bordeaux Γαλλίας - Επιχειρηματίας
31 ΦΡΑΔΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Οικονομολόγος - Σύμβουλος ποιότητας
32 ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Ασφαλιστικός Σύμβουλος



1 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: Αρχιτέκτων Μηχανικός
2 ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δικηγόρος
3 ΚΛΕΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: Μουσικός - Φωτογράφος
4 ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΑ): Δημόσιος Υπάλληλος
5 ΝΑΞΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Οδοντίατρος
6 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ): Ελεύθερος Επαγγελματίας
7 ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Επιχειρηματίας Διαχείρισης Ιδ. Αστικών Ακινήτων - π. αντιπρόεδρος Κέντρου αποκατάστασης παίδων & νέων Κρήτης - Μέλος Δ.Σ Γηροκομείου Χανίων
8 ΣΟΥΠΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Γεωλόγος - Καθηγητής Τ.Ε.Ι. Κρήτης
9 ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Ιδ. Υπάλληλος
10 ΚΛΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Πρόεδρος τοπικού αθλητικού συλλόγου Α.μ.ε.Α Χανίων - Πρόεδρος εξελεγκτικής επιτροπής της Εθνικής Ομοσπονδίας Α.μ.ε.Α - Δημόσιος Υπάλληλος



1 ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Πολ. Μηχανικός – Δημοτικός Συμβ. Σούδας – π. Αντιδήμαρχος Σούδας
2 ΔΗΜΟΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Ιδ. Υπάλληλος
3 ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ: Επιχειρηματίας
4 ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Ιδ. Υπάλληλος - π. Δημοτικός Σύμβουλος Σούδας - Επίτιμος πρόεδρος σωματείου προσωπικού Μύλων Κρήτης
5 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Επιχειρηματίας



1 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Συν/χος Αστυνομικός - Δημοτικός Συμβ. Σούδας
2 ΜΠΥΡΑΚΗ - ΜΙΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: Καθηγήτρια Αγγλικών
3 ΠΑΠΑΔΑΡΑΤΣΑΚΗ - ΒΛΑΧΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Τεχνολόγος Γεωπονίας
4 ΤΡΑΧΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Επιχειρηματίας - Δημοτικός Συμβ. Σούδας



1 ΔΟΥΣΕΜΕΡΤΖΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ: Ξενοδο/λος – πρόεδρος Πολ. Συλ. «ΑΠΤΕΡΑ»
2 ΚΟΥΦΑΚΗ – ΠΟΛΕΝΤΑ ΑΝΝΑ: Ιδ. Υπάλληλος
3 ΤΙΜΟΘΕΟΣ - ΑΛΦΡΕΔΟΣ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ (ΦΡΕΝΤΙ): Ελεύθερος Επαγγελματίας



1 ΑΥΓΟΥΣΤΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Ιδ. Υπάλληλος
2 ΣΠΗΛΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Ελ. Επαγγελματίας
3 ΜΠΟΥΛΙΤΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ελ. Επαγγελματίας



1 ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Αγροκτηνοτρόφος - Δημοτικός Συμβ. Ακρωτηρίου Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΑ
2 ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ιδ. Υπάλληλος – Αντιδήμαρχος Ακρωτηρίου
3 ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Οικονομολόγος - Δήμαρχος Ακρωτηρίου
4 ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Αντιδήμαρχος Ακρωτηρίου - Ελ. επαγγελματίας
5 ΠΑΤΖΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Ιδ. Υπάλληλος - Δημοτικός σύμβ. Ακρωτηρίου - Πρόεδρος Δημοτικ. Αθλητικού Οργαν. Ακρωτηρίου
6 ΜΠΕΡΕΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Ελ. Επαγγελματίας
7 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Επιχειρηματίας – Δημοτικός σύμβ. Ακρωτηρίου - π. Αντιδήμαρχος Ακρωτηρίου
8 ΚΑΖΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών



1 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μηχανικός Δομικών Εργων
2 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ: Οικονομολόγος - Διοικητικός MSc
3 ΚΑΠΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Τοπογράφος Μηχανικός - Πρόεδρος τοπικού συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Χανίων
4 ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ - ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ: ­Ηλεκτρονικός Μηχανικός
5 ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Εργολάβος
6 ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Ιδιωτικός Υπάλληλος



1 ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Ιδ. Υπάλληλος – Δημοτικός Συμβ. Δήμου Ακρωτηρίου
2 ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗ ΥΨΗΛΑΝΘΗ: Πρόεδρος συλ. Γυναικών Ακρωτηρίου - Αντιπρόεδρος Τοπικού συμβ. Ακρωτηρίου
3 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Καθηγητής Αγγλικών
4 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Φοιτητής Γερμανικής Φιλολογίας



1 ΚΑΖΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ: Συν/χος
2 ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ: Ηλεκτρολόγος
3 ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Συνταξιούχος
4 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ - ΜΠΕΚ: Διπλ/τούχος Αρχιτεκτονικού σχεδίου



1 ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Ιδ. Υπάλληλος
2 ΝΤΕΚΕΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ιδιωτικός Υπάλληλος
3 ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Ιδιωτικός Υπάλληλος
4 ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Ελευθ. Επαγγελματίας



1 ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Ιδ. Υπάλληλος
2 ΚΟΖΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Δημ. Υπάλληλος
3 ΠΛΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Δημ. Υπάλληλος



1 ΑΜΠΟΥ ΣΑΝΑΜΠ ΣΑΛΕΧ: Ιατρός
2 ΒΕΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Εκπαιδευτικός
3 ΚΑΛΥΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ: Αντιδήμαρχος Ελ. Βενιζέλου
4 ΜΑΖΑΝΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Επιχειρηματίας
5 ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ: Υπάλληλος ΔΕΗ - Γ.Γ. Υπαλλήλων ΔΕΗ - Μέλος προσωρινής διοικούσας επιτροπής τριτέκνων
6 ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Αντιδήμαρχος Ελ. Βενιζέλου

6 ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: Αντιδήμαρχος Ελ. Βενιζέλου

1 ΚΑΠΕΝΕΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: Ιδ. υπάλληλος
2 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ελεύθερος Επαγγελματίας
3 ΛΥΒΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Ελεύθερος Επαγγελματίας - Αγρότης
4 ΤΣΑΓΔΗ - ΧΑΜΟΥΡΙΚΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ: Εξωτερική συνεργάτης Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας
5 ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Δημοτικός σύμβουλος Ελ. Βενιζέλου



1 ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ιδ. υπάλληλος
2 ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Ιδ. υπάλληλος
3 ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Ιδ. υπάλληλος



1 ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Γεωπόνος MSc
2 ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερίσου – π. Αντιδήμαρχος Θερίσου
3 ΤΣΑΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Δήμαρχος Θερίσου
4 ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Αξιωματικός ε.α – π. Αντιδήμαρχος Θερίσου


1 ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ελ.Επαγγελματίας
2 ΓΕΝΑΡΗ ΠΑΓΩΝΑ: Οικιακά
3 ΜΠΕΛΕΛΑΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ: Συνταξιούχος
4 ΤΖΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: Επιχειρηματίας – Δημοτικός Σύμβουλος Θερίσου
5 ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: π. Πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Περιβολίων
6 ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΒΙΔΑΚΗ ΝΙΚΗ: Νοσηλεύτρια



1 ΤΣΙΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: π. Πρόεδρος κοινότητας Αγίας - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θερίσου



1 ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Ασφαλ. σύμβουλος
2 ΘΕΟΔΩΣΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Επιχειρηματίας



1 ΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Αγρότης
2 ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Επιχειρηματίας
3 ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: π. Πρόεδρος κοινότητας Βαρυπέτρου - π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θερίσου


1 ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Αγρότης
2 ΦΥΤΟΥΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Συν/χος



1 ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Αντιδήμαρχος Δήμου Κεραμειών
2 ΣΑΡΙΚΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ: Φοιτήτρια Υπολογιστών Πανεπιστημίου Ηρακλείου
3 ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Δήμαρχος Κεραμειών



1 ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Πρόεδρος Τοπικού Συμβ. Δρακώνας
2 ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Αγροκτηνοτρόφος



1 ΓΑΡΜΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Πρόεδρος Τοπικού
Συμβ. Κάμπων



1 ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Αγρότης
2 ΜΠΟΥΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Ιδιωτ. Υπάλληλος
3 ΔΑΣΚΑΛΟΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Οικιακά



1 ΣΑΡΙΚΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ: π. Κοινοτάρχης Μαλάξας – π. Αντιδήμαρχος Κεραμειών



1 ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Συντ/χος
2 ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Επιχειρηματίας
3 ΜΑΖΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Ιδιωτικός Υπάλληλος
4 ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αστυνομικός



1 ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Πρόεδρος Τοπικού Συμβ. Πλατυβόλα
2 ΤΡΑΧΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Συντ/χος Μηχαν. Αεροσκαφών Ολυμπιακής Αεροπορίας



1 ΔΡΑΚΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Γραμ. Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ν. Χανίων
2 ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ιατρός Ειδικός Παθολόγος – π. Δημοτικός συμβ. Ν. Κυδωνίας
3 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: π. Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δ. Κρήτης - Τουριστικός Επιχειρηματίας
4 ΡΟΥΜΠΟΥ ΑΝΝΑ: Επιχειρηματίας
5 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Δήμαρχος Ν. Κυδωνίας



1 ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ ΠΟΛΥΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΡΟΔΩ: Ιδιωτική Υπάλληλος
2 ΛΙΤΣΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ: Επιχειρηματίας Αντιδήμαρχος Ν. Κυδωνίας
3 ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: Πτυχ. Πολιτικών Επιστημών Δημοσ. Διοίκησης - Βιβλιοπώλης
4 ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ιδιωτικός Υπάλληλος
5 ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Μουσικός



1 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Εργολάβος
2 ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Εργολάβος Οικοδομών
3 ΣΠΑΡΤΑΛΗ - ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ιδ. Υπάλληλος
4 ΤΣΙΣΜΕΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Επιχειρηματίας - Πρόεδρος Τοπικού Συμβ. Δαράτσου
5 ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ - ΑΠΑΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Νηπιαγωγός



1 ΚΑΡΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Οικονομολόγος - Δημ. Υπάλληλος - Πρόεδρος τοπικού συμβ. Αγ. Μαρίνας
2 ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Επιχειρηματίας
3 ΣΟΪΛΕΝΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ: Επιχειρηματίας



1 ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ - ΚΟΚΟΝΑ ΜΑΡΙΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλ. Σταλού
2 ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ: Ιδ. Υπάλληλος

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας,
    Είμαι Κα DAVILA είναι σε αναζήτηση ενός δανείου για περισσότερο από 3 μήνες,
    Έχω πάει πολλές φορές παρασυρθείτε σε ιστοσελίδες δανείου μεταξύ συγκεκριμένων
    Που θέλουν είναι ένα δάνειο μεταξύ μεμονωμένων σε πολλούς ανθρώπους.
    Αλλά κάθε φορά που έχω από ψευδείς δανειστές και
    στο τέλος, δεν θα πάρω τίποτα στο λογαριασμό μου. Αλλά ευτυχώς, είμαι
    έπεσε σε μια κοπέλα με το όνομα ΛΥΘΟΎΝ πολύ απλό και το είδος που με βοήθησε
    βρείτε μου δάνειο 70.000 ευρώ που θα λάβει για λογαριασμό μου σε 48 ώρες
    μετά χωρίς πάρα πολλά πρωτόκολλα.
    Έτσι που έχουν ανάγκη, όπως εγώ, μπορείτε να γράψετε σε αυτόν και
    να του εξηγήσω την κατάστασή σας, μπορεί να βοηθήσει το e-mail :
    lysemarie3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή