Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

4η ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑ


ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ
Οι φίλοι του αλόγου
20-09-2010

Πλήθος κόσμου βρέθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αγιά, δίπλα στην αγροτική φυλακή, για τη συνάντηση του αλόγου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών και Φίλων του Αλόγου 'Ελευθέριος Βενιζέλος'. Αλογα από όλη την Κρήτη παρουσιάσθηκαν στο κοινό που είχε την ευκαιρία να τα θαυμάσει να καλπάζουν αλλά και να τρέχουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
'Πραγματοποιούμε και φέτος για 4η συνεχή χρονιά την εκδήλωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή του κόσμου καθώς για να διοργανώσουμε την εκδήλωση αυτή κοπιάζουμε πάρα πολύ', τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Αποστολάκης.
Για τη συμμετοχή αλόγων και ιππέων ο κ. Αποστολάκης επεσήμανε πως 'έχουμε πάνω από 85 άλογα από όλη την Κρήτη, Κισαμίτες, Χανιώτες, Ρεθυμνιώτες, Μεσαρίτες και Ηρακλειώτες που μας τιμάνε με την παρουσία τους. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι πολύς είναι ο κόσμος που επιστρέφει στο άλογο, έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των ιδιοκτητών και των ανθρώπων που τα θέλουν', ανέφερε ο κ. Αποστολάκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν αρχικά γιοργαλίδικα άλογα στον καλπασμό και στη συνέχεια άλογα διαφόρων οικογενειών σε ισχύ ταχύτητας. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τη Νομαρχία και τον Δήμο Θερίσου για τη στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου