Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ανοιξαν οι ουρανοί
Δημοσιεύθηκε στις: 17-10-2011

Στο οδικό δίκτυο περιορίστηκαν οι όποιες αναφορές για πλημμυρικά φαινόμενα λόγω της έντονης νεροποντής τόσο προχθές το απόγευμα όσο και χθες στα Χανιά. Καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είχαμε ξαφνικές και ευτυχώς σύντομες νεροποντές.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν υπήρξε καμία κλήση για εισροή υδάτων σε σπίτι, αποθήκη, υπόγειο τόσο στην πόλη των Χανίων όσο και στον υπόλοιπο Νομό.
Οι όποιες αναφορές για πλημμυρικά φαινόμενα περιορίστηκαν κυρίως σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου με τα φρεάτια κλεισμένα δημιουργήθηκαν μικρές λίμνες. Μια τέτοια υπήρξε στον κόμβο του Κλαδισού και μια δεύτερη στην περιοχή της Σούδας, χωρίς όμως να υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ
Μικρές κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου εντοπίστηκαν από τις Αρχές και απομακρύνθηκαν οι πεσμένες πέτρες χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ειδικότερα αναφέρθηκαν μικροκατολισθήσεις στο ύψος του Αγίου Φανουρίου στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου, και σε Σέμπρωνα, Πέτρα Σελί και Σούγια, όπως επίσης στην περιοχή των Νοπηγίων στην Κίσαμο και στο οδικό δίκτυο των Σφακίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου