Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Πολίτες στον Απ. Βουλγαράκη ενάντια στην εκποίηση του αεροδρομίου Χανίων (φωτ.)

Υπάρχουν περιθώρια για  την ανατροπή της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων τόνισαν τα μέλη της “Ανοικτής Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Εκποίηση του Αεροδρομίου” στη συνάντηση που είχαν με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απ. Βουλγαράκη σήμερα Δευτέρα στις 11.30.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους το μέλος της “Πρωτοβουλίας” κ. Κώστας Σταυρουλάκης ανάφερε πως στόχος της συλλογικότητας είναι η ενημέρωση όλων των τοπικών φορέων (Περιφέρεια, Δήμοι κα.) και η κοινή συμπόρευση σε μια προσπάθεια αντίδρασης στην εκποίηση του αεροδρομίου. “Η κοινή μας θέση είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, που στην ουσία δεν πρόκειται για ιδιωτικοποιήση αλλά για μεταφορά της ιδιοκτησίας του αεροδρομίου από το ελληνικό δημόσιο στο γερμανικό δημόσιο. Η εκποίηση αεροδρομίων και λιμανιών δεν συνάδει με την εθνική ασφάλεια της χώρας, ενώ η κατασκευή εμπορικού κέντρου που σχεδιάζει η Fraport θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην τοπική αγορά” είπε ο κ. Σταυρουλάκης.


Σήμερα έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ κ. Γ. Μαργαρώνη και την Τρίτη ακολουθούν συναντήσεις με τους δημάρχους Πλατανιά, Αποκόρωνα και εκπροσώπους από τα Επιμελητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου