Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Χανίων έκαναν καινούργιο τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου! (φωτ.)



Σε καινούργια μετέτρεψαν παλιά και φθαρμένα κρεβάτια, αναπηρικά καροτσάκια , φορεία και καρέκλες του Νοσοκομείου Χανίων οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ (Δαίδαλος)! Στα πλαίσια μαθήματος τους και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Χανίων οι μαθητές πήραν παλιό εξοπλισμό που ήταν σε κακή κατάσταση και στην ουσία σε αχρηστία και έχοντας ως εφόδιο τη θεωρητική τους γνώση τα ανακατασκεύασαν πλήρως και τα παρέδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ο εξοπλισμός που συντηρήθηκε άμεσα με πολύ μικρό κόστος θα αξιοποιηθεί άμεσα από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, ενώ στο σχολείο παραδόθηκαν και άλλα κρεβάτια, καρέκλες και αναπηρικά καροτσάκια για να συντηρηθούν και αυτά. “Οι συνάδελφοι και τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά και έδειξαν πως τα ΕΠΑΛ είναι μέσα στην κοινωνία και προσφέρουν σημαντικά πράγματα” δήλωσε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στ. Ζερβάκης, ενώ ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κ. Θ. Ψαράκης ανάφερε πως η όλη προσπάθεια έγινε στα πλαίσια του μαθήματος “Ερευνητική Εργασία στην Τεχνολογία”.
Τα συγχαρητήρια του σε μαθητές και εκπαιδευτικούς έδωσε ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμας Σχολικής Επιτροπής κ. Ε. Κονταξάκης.
Το συντονισμό είχε η εκπαιδευτικός κ. Ελένη Κωτσάκη, ενώ τα παιδιά καθοδήγησαν οι καθηγητές Λευτέρης Γιαννιτσουδάκης, Γιώργος Σινιοράκης και Ευστράτιος Πιρουνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου