Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012


ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Προς ολοκλήρωση ο ξενώνας
Δημοσιεύθηκε στις: 14-02-2012

Βήματα προς τα εμπρός στο θέμα της ολοκλήρωσης του ξενώνα του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας. Οπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή εκδήλωση του Παγκρήτιου Συλλόγου Αποφοίτων Κέντρων Παιδικής Μέριμνας δόθηκε μία άδεια μικρής κλίμακας για την ολοκλήρωση του ξενώνα.
'Παραδώσαμε την άδεια στη διοικήτρια του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων που εποπτεύει το Κέντρο. Κατόπιν τούτου μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τις εργασίες, ανεξάρτητα από τις νομιμοποιήσεις των κτηρίων που πρέπει να γίνουν με την Πολεοδομία', ανακοίνωσε από μικροφώνου ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Στράτος Πουμπλάκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν μαθητές του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας που διακρίθηκαν στα μαθήματά τους. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι Αλέξανδρος Κοκολάκης, Περίανδρος Φεργαδάκης, Νίκος Αγγελάκης και Ιγνατ. Ιγνάτοφ. Τη βράβευση έχει καθιερώσει ο Σύλλογος Αποφοίτων στη μνήμη του μέλους αποφοίτου και εργαζομένου στο Κέντρο Παναγιώτη Κυριακάκη.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το 'παρών' στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης, Α. Βουλγαράκης, ο δήμαρχος Χανίων, Μ. Σκουλάκης, εκπρόσωπος της εκκλησίας, η πρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, κα Α. Μπασιά, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου