Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012


ΑΠΟ ΧΘΕΣ
Παρελθόν το Τελωνείο της Κισάμου
Δημοσιεύθηκε στις: 02-02-2012

Οριστικό τέλος για το Τελωνείο Κισάμου από χθες 1η Φεβρουαρίου, αφού η Υπηρεσία, που λειτουργούσε από τον 19ο αιώνα στην περιοχή, ανέστειλε τη λειτουργία της, όπως και δεκάδες άλλες Υπηρεσίες σε όλη τη χώρα.
Πλέον οι ψαράδες, οι αποσταγματοποιοί και γενικά όσοι εξυπηρετούνταν από το Τελωνείο Κισάμου θα πρέπει να απευθύνονται στη Σούδα.
'Παρά τις υποσχέσεις που μας είχαν δώσει και βουλευτές και δήμαρχοι το Τελωνείο έκλεισε από την 1η Φεβρουαρίου οριστικά', ανέφερε ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Αλιέων Κισάμου και Κολυμπαρίου, κ. Στέφανος Γρηγοράκης.
Για το πώς θα γίνεται η προμήθεια πετρελαίου από τους αλιείς ο κ. Γρηγοράκης τονίζει πως 'σε 15 ημέρες θα γίνει μία συνάντηση των τελωνειακών της Κρήτης στο Ηράκλειο και θα αποφασίσουν πώς θα παραλαμβάνουμε το πετρέλαιο. Μέχρι τότε μας έχουν δώσει κάποια τηλέφωνα τα οποία θα πρέπει να τα χρησιμοποιούν οι συνάδελφοι. Στα 2821089577 και 2821023548 θα μπορούν να τηλεφωνούν μία μέρα πριν πάρουν το πετρέλαιο και θα ενημερώνουν το Τελωνείο, έτσι ώστε αυτό να τους ορίζει την ώρα της παραλαβής, έτσι ώστε να παρίσταται ο αρμόδιος υπάλληλος. Καλούμε τους συναδέλφους να τηλεφωνήσουν προκειμένου να πάρουν τα καύσιμα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου