Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011


ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΙΑ
Αποκατάσταση υδροάρδευσης
Δημοσιεύθηκε στις: 13-12-2011

Αποκαθίσταται σήμερα το πρωί η υδροάρδευση του Ακρωτηρίου, των Κεραμείων και άλλων περιοχών των Χανίων που αντιμετώπιζαν προβλήματα από τις 23 Νοεμβρίου, όταν η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση 7 αντλιοστασίων του Ο.Α.ΔΥ.Κ. εξαιτίας οφειλών.
Χθες εκταμιεύτηκαν από τον Οργανισμό περίπου 450.000 ευρώ ως προκαταβολή για τις οφειλές που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ και η ΔΕΗ ξεκίνησε να δίνει και πάλι ρεύμα από τις μεσημεριανές ώρες στα 7 αντλιοστάσια. Ωστόσο, επειδή τα αντλιοστάσια έμειναν κλειστά για περίπου τρεις εβδομάδες, η διαδικασία επαναλειτουργίας τους αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και ως τις 11 θα λειτουργούν όλα κανονικά.
«Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν επανασυνδεθεί τα αντλιοστάσια σε Βλητέ, Ζούρμπο και Μεγάλα Χωράφια και σιγά - σιγά επανερχόμαστε στην κανονική μας κατάσταση. Ως τις 11 το πρωί της Τρίτης όλα τα αντλιοστάσια θα λειτουργούν κανονικά», δήλωσε στα «Χ.Ν.» ο γενικός διευθυντής του Ο.Α.ΔΥ.Κ., κ. Γιάννης Μπατζέλης.
Παράλληλα, ο κ. Μπατζέλης ζήτησε τόσο οι καταναλωτές όσο και οι Δήμοι που εισπράττουν τα χρήματα της ύδρευσης μέσα από τους λογαριασμούς να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και στο μέλλον. «Και εμείς ως Ο.Α.ΔΥ.Κ. θα προσπαθήσουμε να είμαστε φερέγγυοι και το ίδιο ζητάμε από καταναλωτές και Δήμους. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι, ώστε να μην φτάσουμε ξανά στο σημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου