Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011


ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΑΛΑΤΑ
Σε καλό δρόμο οι εργασίες
Δημοσιεύθηκε στις: 03-12-2011

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το έργο του βρεφονηπιακού σταθμού του Γαλατά, που, σύμφωνα με τον Δήμο Χανίων, θα ολοκληρωθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα.
«Το έργο πηγαίνει πολύ καλα, είναι μέσα στις προθεσμίες και πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος του», τονίζει ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τις Τεχνικές Υπηρεσίες, κ. Μανώλης Κεμεσίδης, συμπληρώνοντας πως «πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο για την περιοχή, η οποία παρουσιάζει οικιστική ανάπτυξη και μακάρι να βρούμε τους αναγκαίους πόρους, εμείς ως Δημοτική Αρχή, σίγουρα θα το παλέψουμε, ώστε να προχωρήσουμε και σε άλλους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς».
Συνολικά το έργο θα κοστίσει 282.139 ευρώ (έκπτωση 47,68%) και προβλέπει μεταξύ άλλων:
- Κατασκευή ορόφου 308 τ.μ. με 3 αίθουσες απασχόλησης για βρέφη και νήπια, 1 κουζίνα, 2 τραπεζαρίες, 2 αίθουσες ύπνου βρεφών και νηπίων, wc, χώρος για καρότσια κ.ά.
- Εργασίες επισκευής και συντήρησης στο υπάρχον κτήριο του ισογείου. Ενας ημιυπαίθριος θα γίνει αίθουσα, αναβαθμίζονται οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις, βελτιώνονται οι υποδομές.
«Τα χρονοδιαγράμματα προβλέπουν ότι το ισόγειο θα παραδοθεί μέσα στον Ιανουάριο και ο πρώτος όροφος μέχρι τον Σεπτέμβριο. Πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα και για τον όροφο και νωρίτερα», ανέφερε ο κ. Κεμεσίδης, συμπληρώνοντας πως το έργο είχε σχεδιαστεί από τον τέως Δήμο Νέας Κυδωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου