Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011


ΑΠΟ ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ
Σουβλάκια για άπορους
Δημοσιεύθηκε στις: 06-12-2011

Δωρεάν χοιρινό γύρο για άπορους, άνεργους και πολύτεκνους προσφέρει το ψητοπωλείο «Πέτρα», στη Χαλέπα, κάθε Δευτέρα για όλο τον Δεκέμβρη!
Μια προσφορά που σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος Βασίλη «την οφείλουμε σε όλους αυτούς που μας στήριζαν και μας αγαπούσαν όλα αυτά τα χρόνια και τώρα πιθανόν να μην μπορούν, λόγω της κρίσης, να πάρουν το σουβλάκι τους. Θέλουμε να τους δώσουμε κάτι από αυτά που μας έδωσαν εκείνοι τόσα χρόνια».
Σε συνεργασία με κρεοπωλείο της Δημοτικής Αγοράς και κατάστημα με είδη αρτοποιίας το ψητοπωλείο θα προσφέρει κάθε Δευτέρα όλο τον Δεκέμβριο από τις 7.30 μ.μ. ως τις 9.30 μ.μ. 150 πίτες γύρο χοιρινό δωρεάν σε άνεργους, απόρους και πολυτέκνους με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.
«Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας δύσκολος, είναι ένας μήνας που σκεπτόμαστε λίγο περισσότερο τον άλλο. Σκεφτήκαμε ότι αντί να βγάλουμε κάποια διαφημιστικά φυλλάδια, να δώσουμε στους ανθρώπους ένα κομμάτι ψωμί. Ο καθένας προσπαθεί και μαζεύει δύο πράγματα και τα δίνει στον γείτονα του. Εμείς δεν είχαμε άλλο τρόπο από το να επιλέξουμε αυτήν την μέθοδο για να βοηθήσουμε αυτούς που δεν έχουν κάτι να δώσουν για τα παιδάκια τους», τονίζει ο Βασίλης, συμπληρώνοντας πως «την κίνηση αυτή δεν θα μπορούσαμε να την κάνουμε μόνοι μας γιατί θες ο ΦΠΑ, θες το χαράτσι έχουμε επιβαρυνθεί με πολλά πράγματα. Προσφέρθηκε ο κρεοπώλης μας, ο Γιώργος Τραχαλάκης, να μας δίνει 10 - 15 κιλά κρέας κάθε Δευτέρα και η κα Κουνδουράκη με τα είδη αρτοποιίας να μας δώσει 150 πίτες. Εμείς βάζουμε τα ψηστικά, την εργασία, τα χαρτικά, τα υπόλοιπα που μπαίνουν στον γύρο».
Ο κ. Βασίλης επισημαίνει πως είναι απαραίτητες τέτοιες ενέργειες από όλους αυτές τις ημέρες: «Οι Χανιώτες, ο λαός μας συντρέχει και συμπαραστέκεται στους διπλανούς τους. Υπάρχει ευαισθησία και αυτό το γνωρίζω από παλιά και σε πολλούς τομείς που πολλοί δεν διαφημίζονται. Γι’ αυτό είναι και καλό ο καθένας από εμάς, με όποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει όλους όσους το έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου