Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΔΕΥΑΒΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ


ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΑ
Επέκταση δικτύου αποχέτευσης
Δημοσιεύθηκε στις: 07-05-2011

Με επιπλέον φορτίο (ύδρευση για όλον τον Δήμο Πλατανιά) και με στόχο την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ξεκίνησε χθες τη θητεία του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αρδευσης Βορείου Αξονα. Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ η διοίκηση που είχε εγκριθεί από την πλειοψηφία του Δ.Σ. ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα.
Ο νέος πρόεδρος κ. Γιάννης Σταματάκης αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Μαλανδράκη για την 'εκτίμηση και την τιμή στο πρόσωπό μου με την τοποθέτησή μου στη θέση του προέδρου' επισήμανε πως 'η προηγούμενη διοίκηση έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο και πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε και θα προσφέρουμε ακόμα περισσότερο. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και βασικός μας στόχος να εξασφαλιστούν οι καθαρές παραλίες για τους πολίτες και τους φιλοξενούμενους αλλά και τα 180 Δημοτικά μας Διαμερίσματα να έχουν καθαρό και ποιοτικό νερό'.
Ο κ. Σταματάκης ζήτησε τη συνεργασία πολιτών και ξενοδόχων και τη συλλογική προσπάθεια για το καλό της επιχείρησης.
Από τη μεριά του ο δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γ. Μαλανδράκης, μιλώντας στο νέο Δ.Σ. τόνισε πως πέρα από την αποχέτευση η ΔΕΥΑΒΑ αναλαμβάνει ευθύνη και στο θέμα της ύδρευσης για όλο τον Δήμο Πλατανιά. 'Στο τετράμηνο μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας δεν περιμέναμε να μπει η νέα διοίκηση. Στις 10 Μαρτίου κατατέθηκε μαζί με τον ΟΑΔΥΚ ένα πρόγραμμα στην Περιφέρεια ύψους 1,8 εκ. ευρώ για αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και το ξεκίνησε και μια προσπάθεια ένταξης μας στο ΕΠΕΡΑΑ στο πλαίσιο της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού για επέκταση του δικτύου ύψους 8 εκ. ευρώ', είπε ο κ. Μαλανδράκης.
Ο δήμαρχος, τέλος, ευχαρίστησε την προηγούμενη διοίκηση για την πολύ καλή συνεργασία. Πέρα από τον κ. Σταματάκης στο Δ.Σ. συμμετέχουν ως αντιπρόεδρος ο κ. Κ. Βουρδουμπάς και ως μέλη οι κ. Γ. Μαλλανδράκης, Κ. Κολοκυθά, Ε. Δασκαλάκη, Μ. Παρασκάκης, Κ. Μπεμπλιδάκης, Μ. Κνιθάκης, Μ. Μήλιου - Ακρωτηριανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου