Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑ MEGA Χανια


Πάσχα.... ΜEGA στην παλιά πόλη
Δημοσιεύθηκε στις: 13-04-2011

Πάσχα στα Χανιά και ειδικότερα στην παλιά πόλη για το Mega Channel. Η κεντρική εκπομπή του σταθμού την ημέρα του Πάσχα θα είναι αφιερωμένη στα Χανιά με τραγούδια και χορούς της Κρήτης. Χθες πολλοί Χανιώτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να συμμετέχουν σε κάποια από τα πρώτα γυρίσματα που έγιναν μπροστά στο τέμενος Κιουτσούκ Χασάν στο Ενετικό Λιμάνι.
Στο μουσικό πρόγραμμα έπαιξαν ο Νίκος Ζωιδάκης και το συγκρότημά του και χόρεψαν τα παιδιά του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων και του Συλλόγου 'Τα Σφακιά'. Στα γυρίσματα συνεισέφερε τη βοήθειά του και ο Δήμος Χανίων.
'Το Mega Channel επιλέγει κάθε χρόνο έναν τόπο προκειμένου να γυρίσει το κεντρικό πασχαλιάτικο πρόγραμμα που θα παιχτεί αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Θα γίνουν γυρίσματα σε έξι διαφορετικά σημεία της παλιάς πόλης στο λιμάνι, στα μαχαιράδικα, στα στενά', ανέφερε ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λειψάκης.
Ο ίδιος επισήμανε πως ο Δήμος Χανίων συνεισέφερε σε υλικοτεχνική υποδομή σε μια προσπάθεια να προβληθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της πόλης σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου