Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΛΙΒΥΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Συγκέντρωση για τους εξεγερμένους σε αραβικές χώρες
Δημοσιεύθηκε στις: 02-04-2011

Την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στους Αραβες που έχουν εξεγερθεί διαδήλωσαν χθες το απόγευμα συμπατριώτες τους μετανάστες στα Χανιά.
Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς με τους διαδηλωτές να υψώνουν πανό και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των απολυταρχικών καθεστώτων των χωρών της Μέσης Ανατολής και της Βjavascript:void(0)ορείου Αφρικής. 'Κάνουμε τη διαμαρτυρία για τα γεγονότα στη Συρία, να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο τον λαό της Συρίας. Φτάνει πια από το 1963 να κυβερνά πρώτα ο πατέρας Ασαντ, μετά ο γιος του· έχουν κλέψει τα όνειρά μας, τη ζωή μας, νομίζω ότι φτάνει. Στηρίζουμε επίσης όλες τις εξεγέρσεις και στις υπόλοιπες αραβικές χώρες που η κατάσταση είναι ίδια', ανέφερε ο Κασίμ από τη Συρία.
Ο επίσης ο Σύρος Ομάρ σημείωσε πως 'διαδηλώνουμε και θέλουμε να πούμε ότι φτάνει η εκμετάλλευση, φτάνει η δικτατορία, είναι ώρα μας να πούμε τι θέλουμε. Θέλουμε ελευθερία, να ζούμε όπως άλλοι άνθρωποι σε άλλες χώρες. Είμαστε εδώ στην Ελλάδα για έναν λόγο. Επειδή είναι χάλια η κατάσταση στη Συρία, γι’ αυτό είμαστε εδώ και ζητάμε να διορθωθεί η κατάσταση για να μπορέσουμε να ζήσουμε με τους γονείς και τα παιδιά μας'.
Τη διαδήλωση οργάνωσε το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου