Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΝΙΩΝ


ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
Επίσκεψη μαθητών από την Κύπρο
Δημοσιεύθηκε στις: 08-04-2011

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Χανίων πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά Στροβόλου Λευκωσίας Κύπρου.
Το κυπριακό σχολείο είναι αδελφοποιημένο από το 2003 με το 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων και οι μαθητές τους συχνά επισκέπτονται τον τόπο του άλλου. Η αντιπροσωπία από το μαρτυρικό νησί, συνοδευόμενη από μέλη του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, βρέθηκαν χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη, την πρόεδρο του Δ.Σ. κα Φραγκογιάννη και τον αντιδήμαρχο κ. Λειψάκη.
Οι μικροί μαθητές μετέφεραν τις εμπειρίες και τα σχόλιά τους στον δήμαρχο από τη μέχρι τώρα παραμονή τους στην Κρήτη και στα Χανιά από όπου και αναχωρούν την Κυριακή. Ο κ. Σκουλάκης, που θα επισκεφθεί την Κύπρο και συγκεκριμένα τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς, με τον οποίο θα αδελφοποιηθούν τα Χανιά, μίλησε στα παιδιά για τις δικές του εμπειρίες από τις επισκέψεις του στην Κύπρο και τους ευχήθηκε να περάσουν καλά όλο το διάστημα που θα παραμείνουν στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου