Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ

Κλείνουν την ΔΟΥ

Στον αποκλεισμό της Εφορίας και σήμερα Δευτέρα θα προχωρήσουν οι αυτοκινητιστές των Χανίων διαμαρτυρόμενοι για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος τους που δρομολογεί ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης.
Παράλληλα οι ιδιοκτήτες των ταξί ετοιμάζονται να ανέβουν και Αθήνα για την πανελλαδική συγκέντρωση που θα κάνουν έξω από την Βουλή την ώρα της συζήτησης του νομοσχεδίου στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.
"Κατά 99% θα προχωρήσουμε και πάλι στον αποκλεισμό της Εφορίας στην οδό Τζανακάκη" ανάφερε χθες το βράδυ στα "Χ.Ν." ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί κ. Ηλίας Καραπατάκης.
Ερωτηθείς για τη συμμετοχή αυτοκινητιστών από τα Χανιά στην κινητοποίηση των Αθηνών ο κ. Καραπατάκης απάντησε πως: "Οπωσδήποτε θα βρισκόμαστε και εμείς την Τρίτη στην κινητοποίηση των Αθηνών. Ήδη, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 30 άτομα και πιστεύω ότι θα δηλώσουν και άλλοι."
Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών εξέφρασε την ικανοποίηση του που με ανακοινώσεις τους τοπικοί φορείς εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα αιτήματα των αυτοκινητιστών. "Χαίρομαι που οι φορείς, οι έμποροβιοτέχνες, η ένωση καταναλωτών εκφράζουν τη στήριξη τους. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν έχουν θιχθεί από τις κινητοποιήσεις μας. Ανάλογη είναι και η στήριξη από το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ, τους ιδιοκτήτες φορτηγών".
Ο Γ. ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ
Συνάντηση με τους αυτοκινητιστές πραγματοποιησε και ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης. Στη συνάντηση και συζήτηση που είχε με τους Προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων τους, τους δήλωσε πως αντιλαμβάνεται ότι ο κλάδος τους θίγεται από τις νομοθετικές ρυθμίσεις της Κυβέρνησης και από τις επιπτώσεις που αυτό θα έχει στο επάγγελμα τους. Αναγνώρισε το εύλογο των κινητοποιήσεων τους, καθόσον θίνονται ως επαγγελματίες και συγχρόνως χους παρακάλεσε να μην κλείνουν τις πύλες εισόδου στο Νομό, μιας και είμαστε ένας Νομός τουριστικός και ευρισκόμαστε στην ακμή της τουριστικής περιόδου, πράγμα που θα δημιουργήσει ένα πλήγμα καίριο στο τουριστικό μας προϊόν. Επίσης τους ζήτησε να συνεχίσουν, με την υπευθυνότητα που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα, τον αγώνα τους, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό λιγότερες οι επιπτώσεις για τους επισκέπτες και τουρίστες του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου