Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΑΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ
Εξαφανίστηκε 78χρονη
Δημοσιεύθηκε στις: 04-07-2011

Ακαρπες απέβησαν μέχρι αργά χθες το βράδυ οι ερεύνες για την 78χρονη Γεωργία Αντ. Ντοκάκη στα Βασιλιανά Κολυμπαρίου του Δήμου Πλατανιά. Τόσο προχθές αλλά και χθες κινητοποιήθηκαν υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις, κάτοικοι χωρίς δυστυχώς να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.
Η γυναίκα το απόγευμα της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε άλλη οικία εντός του χωριού. Από αυτό το σημείο και μετά χάθηκαν τα ίχνη της.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία κοντά αλλά και μακριά από το χωριό.
Περισσότερα από 100 άτομα πήραν μέρος σε αυτές, ανάμεσά τους άντρες της Μοίρας Αλεξιπτωτιστών του Μάλεμε, η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο με τον ειδικό σκύλο, άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αστυνομικοί από το Α.Τ. Βουκολιών και τα ΤΑΕ ΧΑΝΙΩΝ, Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυροού, Η Λέσχη 4x4, η Πολιτική Προστασία Χανίων, ο Σύλλογος Εθελοντών Ακρωτηρίου "ο Καγιαλές".
"Εγινε μια τεράστια προσπάθεια κινητοποιήσης, ελέγξαμε κάθε σημείο χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν από το πρωί της Δευτέρας" ανέφερε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας για το Νομό Χανίων κ. Τάσος Κουρουπάκης.
Ο κ. Κουρουπάκης τόνισε τη συμβολή των κατοίκων της περιοχής. "Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας φρόντισαν να μη λείψει νερό, φαγητό από τους ανθρώπους. Ηταν συγκινητική προσπάθεια καθώς ο καθένας έφερε ένα πιάτο φαγητό, νερό, ό,τι μπορούσε ο καθένας" κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου