Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011


ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Συνέλευση για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Δημοσιεύθηκε στις: 28-07-2011

Την πορεία των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν σήμερα οι αυτοκινητιστές των Χανίων που στις 9 το πρωί πραγματοποιούν γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.
Μιλώντας στα "Χ.Ν." ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί κ. Η. Καραπατάκης σημείωσε πως στη σημερινή συνέλευση δεν θα υπάρξει πρόταση από πλευράς του ίδιου για το τι πρόκειται να κάνουν αλλά όλοι μαζί θα συναποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους σε ακόμα πιο δυναμική κατεύθυνση ή αν θα τη λήξουν. Χθες το πρωί, το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί συνεδρίασε στα γραφεία του, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις και να αποφασίσει για την πραγματοποίηση της σημερινής συνέλευσης.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Την αλληλεγγύη του στους ιδιοκτήτες ταξί εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Μηχανικών και ηλεκτρολόγων αυτοκινήτων
- μηχανημάτων και επισκευαστών φρένων Χανίων. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως "το σωματείο μας στα πλαίσια της απαραίτητης συνδικαλιστικής αλληλεγγύης και όχι μόνο, που στις μέρες μας είναι αναγκαία όσο ποτέ, γιατί με βάση τις εξαγγελίες της κυβέρνησης κανείς κλάδος δεν ξέρει πότε θα βρεθεί στη θέση των αυτοκινητιστών, εκφράζει την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα που κάνουν οι αυτοαπασχολούμενοι ιδιοκτήτες ταξί."
Για δίκαιο αγώνα των ιδιοκτητών ταξί κάνει λόγο και ο Ροταριανός Ομιλος Χανίων εκφράζοντας τη συμπαράστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου