Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΑΛΜΥΡΙΔΑ


ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΜΥΡΙΔΑΣ:
“Απαγόρευση κίνησης στον παραλιακό”
19.08.2010

Την απαγόρευση της κίνησης οχημάτων στον παραλιακό της Αλμυρίδας για τις απογευματινές ώρες ζητούν, έστω την ύστατη στιγμή, από το δήμο Βάμου επαγγελματίες της περιοχής. Με αφορμή ένα ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό μιας σερβιτόρας από όχημα, οι επαγγελματίες συνεχίζουν να ζητούν το κλείσιμο του δρόμου για λόγους ασφαλείας.
“Είχαμε ζητήσει την απαγόρευση της κυκλοφορίας στον παραλιακό δρόμο της Αλμυρίδας, όπως είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος ήταν ότι υπήρχε πολύ μεγάλη κίνηση το καλοκαίρι και δεν ήταν εύκολο ούτε ασφαλές για τους τουρίστες και το προσωπικό μας να κινηθούν, καθώς για να σερβιριστεί ο κόσμος πρέπει οι εργαζόμενοι να διασχίζουν το δρόμο. Υπάρχουν οικογένειες, μικρά παιδιά, μαμάδες δεν ήταν σωστό να κινούνται οχήματα στο δρόμο”, δήλωσε ο κ. Νικήτας Παΐζης πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Πλάκας - Αλμυρίδας, ο οποίος διαθέτει και κατάστημα στην περιοχή.
Ο ίδιος επισήμανε πως η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών ζήτησε και για φέτος το κλείσιμο του δρόμου, υπήρξε μόνο μια αντίρρηση, αλλά παρ’ όλα αυτά ο δήμος Βάμου δεν προχώρησε στην υλοποίηση του αιτήματος.
“Εμείς θέλαμε ο παραλιακός δρόμος να κλείνει από τις 6 το απόγευμα ως τις 12 το βράδυ. Πριν λίγες μέρες ένα Ι.Χ. χτύπησε τη σερβιτόρα την ώρα που περνούσε το δρόμο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία και κινδυνεύει να χάσει και την σπλήνα της. Πρέπει να έχουμε ατυχήματα για να γίνεται το αυτονόητο;”, ανάφερε ο κ. Παΐζης. Ο ίδιος επισήμανε πως το κλείσιμο του παραλιακού δρόμου της Αλμυρίδας δεν προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία, αφού υπάρχει ο παράλληλος, ο οποίος εξυπηρετεί τους διερχόμενους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου