Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
Βέσπα... αγάπη μου!
Δημοσιεύθηκε στις: 05-03-2012

'Βέσπα αγάπη μου' λένε περίπου 100 Χανιώτες που συμμετέχουν στον Σύλλογο φίλων του ιταλικού δικύκλου, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι και χθες πραγματοποίησε μια από τις συχνές συναντήσεις του, προκειμένου τα μέλη του να ανταλλάξουν απόψεις και να εκδράμουν σε κάποιο σημείο κοντά στην πόλη.
Τα περισσότερα δίκυκλα που συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς ήταν άριστα συντηρημένα, δείγμα του πάθους των ιδιοκτητών τους, με το ιδιαίτερα αγαπητό αυτό μηχανάκι.
'Ξεκινήσαμε την προσπάθεια για να κάνουμε τον Σύλλογο 3 φίλοι που μας άρεσε η Vespa πέρυσι το καλοκαίρι. Τώρα έχουμε μαζευτεί 100 άτομα και συνεχώς αυξανόμαστε. Κάνουμε τη βόλτα μας, τον χαβαλέ μας, πίνουμε τον καφέ μας, τρώμε, περνάμε ωραία', ανέφερε ο Φώτης Μαρακάκης, μέλος του Συλλόγου.
Αναφορικά με το κατά πόσο είναι εύκολο να βρεθούν ανταλλακτικά για όσους θέλουν να επισκευάσουν τις παλιές τους βέσπες ο κ. Μαρακάκης σημείωσε πως 'υπάρχουν ανταλλακτικά. Οι τιμές είναι βέβαια λίγο ακριβές, αλλά προσπαθούμε να βρούμε ανθρώπους που να μας κάνουν καλύτερη τιμή. Η Vespa έχει τη φιλοσοφία της, είναι όμορφη, έχει ιδιαίτερο στιλ και αυτό την κάνει ξεχωριστή'.
Από τη μεριά του ο Νίκος Μαθιουδάκης ήρθε σε επαφή με τη Vespa, όταν τη 'δανείστηκε' από τον πατέρα φίλου του. Από τα χέρια του έχουν περάσει 4 ανάλογα δίκυκλα. 'Είναι ένα όμορφο μηχανάκι και εμείς περνάμε πραγματικά πολύ καλά συμμετέχοντας σε αυτόν τον Σύλλογο που δεν έχει καμία κερδοσκοπική σχέση. Το κόστος του να διατηρείς μια βέσπα έχει να κάνει με την κατάστασή της. Αν είναι παρατημένη για χρόνια είναι ακριβό να τη φτιάξεις και να τη βγάλεις στον δρόμο, αν κινείται, κοστίζει πολύ λιγότερο', ανέφερε.
Ανάμεσα στους φίλους της 'βέσπα' πολλοί νέοι, μεσήλικοι, μεγάλοι και μικροί, που επιλέγουν αυτό το μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις, αλλά και την εκδρομή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου