Κυριακή 11 Μαρτίου 2012


ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΑΝΙΩΝ
Συζήτηση για την πολιτική προστασία
Δημοσιεύθηκε στις: 10-03-2012

Η πολιτική προστασία σε επίπεδο Χανίων και η καλύτερη συνεργασία των συναρμόδιων φορέων ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησε στο χθεσινό της συμβούλιο η Δημοτική Κοινότητα Χανίων. Η συζήτηση έγινε παρουσία του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Τάσου Κουρουπάκη.
Αναφορικά με το πώς μπορεί να βοηθήσει σε θέματα πολιτικής προστασίας η Δημοτική Κοινότητα ο πρόεδρός της κ. Μαρακάκης τόνισε πως «μπορούμε να βρούμε τρόπους δράσης έτσι ώστε οι πολίτες όχι μόνο του Δήμου Χανίων να ενεργοποιηθούν. Να βρούμε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και με κάποια ημερίδα, μέσω Διαδικτύου, με διάφορους τρόπους να ενημερώσουμε τους πολίτες έτσι ώστε σε περίπτωση φυσικού φαινομένου να μπορούν να λειτουργούν, να ξέρουν τι θα κάνουν. Όλα αυτά σε συνεργασία με την Περιφέρεια, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις αρμόδιες υπηρεσίες».
Το συμβούλιο προχώρησε σε προεγκρίσεις αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και έκανε και προτάσεις για θέματα που αφορούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου