Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ


ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ ΚΙΣΑΜΟΥ
Προβλήματα λόγω αποσπάσεων
19-01-2011

Ανήσυχοι για τα προβλήματα, που εμφανίζονται σε πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα του ΕΠΑ.Λ Κισάμου, εμφανίζονται οι γονείς. Λόγω αποσπάσεων από την αρχή της χρονιάς στο Τμήμα Βρεφονηπιοκόμων παρουσιάστηκαν προβλήματα σε δύο μαθήματα, στα οποία οι μαθητές θα εξεταστούν στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Από πλευράς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αυτό που επισημάνθηκε είναι ότι έγινε κάθε προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα κενά και να συμπληρωθούν οι χαμένες ώρες.
Οπως ανέφερε ο υπεύθυνος Τεχνικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης, κ. Γιώργος Ανδρεαδάκης, 'είχαμε ένα πρόβλημα στην αρχή της χρονιάς, για ενάμισι μήνα περίπου, διότι έφυγε μια καθηγήτρια με απόσπαση και το καλύψαμε με μια καθηγήτρια του ΕΠΑ.Λ Ελευθερίου Βενιζέλου. Ηταν στο μάθημα «Στοιχεία Ανατομίας και Φυσιολογίας 2». Δεν ήταν εύκολο να βρούμε άτομο· τελικά χάρη στη βοήθεια της υποδιευθύντριας του Ελευθερίου Βενιζέλου αντιμετωπίσθηκε το κενό'.
Ωστόσο, λίγο πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις διακοπές των Χριστουγέννων, παρουσιάσθηκε νέο πρόβλημα στο μάθημα 'Αγωγή Προσχολικής Ηλικίας' στο ίδιο πάλι Τμήμα. 'Υπήρξε νέο πρόβλημα και εκεί, όμως, πολύ σύντομα μέχρι την Πέμπτη θα έχει συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ και θα αναθέσει σε καθηγητή το συγκεκριμένο μάθημα', σημείωσε ο κ. Ανδρεαδάκης, ο οποίος και εκτίμησε ότι τα κενά θα αντιμετωπιστούν, ώστε οι μαθητές να μην υστερήσουν στις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου