Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΤΩΜΑ ΚΙΣΑΜΟΣ


ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Βρέθηκε πτώμα
26-01-2011

Η νεκροτομή θα δείξει το φύλο, την εθνικότητα και πιθανόν τις αιτίες θανάτου του πτώματος, που, χθες το πρωί, βρέθηκε σε περιοχή έξω από το Καστέλλι Κισάμου. Ο θάνατός του προσδιορίζεται στις αρχές Δεκεμβρίου, λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, στην οποία και εντοπίσθηκε, στην αγροτική περιοχή 'Νταμάρι', στον οικισμό Ανω Πύργος.
Εξαιτίας της προχωρημένης σήψης και παρά τις προσπάθειες του ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη, χθες, δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί ούτε το φύλο του πτώματος, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί με τη νεκροτομή, που πιθανόν να γίνει και σήμερα. Το πτώμα εντόπισε, τις πρωινές ώρες χθες, κάτοικος της περιοχής στη θέση Νταμάρι, κoντά σε μια ρεματιά. Πρόκειται για αγροτική περιοχή δυτικά του οικισμού Ανω Πύργος, στον δρόμο προς την παλιά χωματερή της Κισάμου. Ο άντρας ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, που ενημέρωσε την Ασφάλεια Χανίων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πτώμα ήταν 'σε κατάσταση πλήρους σήψης, αγνώστου ταυτότητος και φύλου. Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή. Τα αίτια θανάτου ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων που ενεργεί την προανάκριση'.
Στην περιοχή δεν είχε αναφερθεί εξαφάνιση ατόμου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο, διαμένει μεγάλος αριθμός μεταναστών από τον Νοέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο που εργάζονται στη συγκομιδή της ελιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου