Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΓΩΓΗ 18ΧΡΟΝΗΣ


ΓΙΑ ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ
Περιπέτεια με αίσιο τέλος
14-01-2011

Περιπέτεια με αίσιο τέλος είχε 18χρονη μαθήτρια την οποία άρπαξε χθες το πρωί στα Χανιά ένας 21χρονος. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι συγγενών του 21χρονου στα Τεμένια του Δήμου Σελίνου.
Ο νεαρός παραδόθηκε το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου, συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ακούσια απαγωγή καθώς για να την απαγάγει προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο η κοπέλα όσο και ο 17χρονος αδελφός της.
Ολα άρχισαν γύρω στις 8 το πρωί. Η κοπέλα επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ο αδελφός της με κατεύθυνση το σχολείο της. Ξαφνικά, στην οδό Περιβολίων στην περιοχή των Παχιανών, το δίκυκλο εμβολίστηκε από το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 21χρονος, ο οποίος άρπαξε την κοπέλα και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και προκάλεσε τον τραυματισμό της νεαρής μαθήτριας αλλά και του αδελφού της.
'Ο 21χρονος οδηγώντας το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, προκάλεσε με πρόθεση τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματισθούν οι παθόντες, οδηγός και επιβάτης δικύκλου. Στη συνέχεια, ο δράστης επιβίβασε την 18χρονη, παρά τη θέλησή της, στο όχημά του και αφού μετέφερε αυτήν σε οικία συγγενικού του προσώπου σε χωριό του Δήμου Καντάνου - Σελίνου Χανίων (σ.σ. στα Τεμένια), αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση', αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα συγγενικά πρόσωπα του 21χρονου αντέδρασαν στην απαγωγή της κοπέλας, την πήραν από αυτόν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί παρέλαβαν την 18χρονη από το σπίτι στα Τεμένια και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου της παρασχεθούν πρώτες βοήθειες, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο αδελφός της.
Λίγο αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου παραδόθηκε και ο 21χρονος.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται συγκεκριμένα:
'Λόγω της άμεσης κινητοποίησης μεγάλου αριθμού αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και Τ.Α.Ε. Χανίων, προς αναζήτηση του δράστη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καντάνου - Σελίνου αυτός εξαναγκάστηκε να παραδοθεί στο Α.Τ. Καντάνου'.
Ο 21χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, θα οδηγηθεί πρωινές ώρες σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου