Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Στο τελικό στάδιο η επέκταση του βιολογικού, από την ΔΕΥΑΒΑ

Ανακοινώσεις δημάρχου Γ. Μαλανδράκη στο δημοτικό συμβούλιο Πλατανιά

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού για 40.000 άτομα, όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Πλατανιά Γ. Μαλανδράκης κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Κατά τη συνεδρίαση έγινε αναφορά στο δημοσίευμα των Χανιώτικων νεών για τις οσμές του βιολογικού στο Γεράνι λόγω της αύξησης των λυμάτων.
Παράλληλα ο δήμαρχος Πλατανιά ενημέρωσε το δημοτικο συμβούλιο, για την σύσκεψη που έγινε στο Ηράκλειο σχετικά με το προσφυγικό και γνωστοποίησε ότι το θέμα θα συζητηθεί κατά την διάρκεια
ολομέλειας όλων των δημάρχων την ερχόμενη Παρασκευή στο Ηράκλειο.


Εντωμεταξύ, τις έντονες διαμαρτυρίες τους για τα τιμολόγια άρδευσης στο χωριό τους έθεσαν κάτοικοι του Ντερέ στο δημοτικό συμβούλιο Πλατανιά.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι τα 22 λεπτά το κυβικό που επιβαρύνονται είναι πάρα πολλά παρότι το χωριό τους έχει γεώτρηση.
Τέλος οι φορείς των Λάκκων ενημέρωσαν το Δ.Σ. ότι απέσυραν το αίτημα τους για χρηματοδότηση της εκδήλωσης για τον Χατζημιχάλη Γιάνναρη την Κυριακή 21 Αυγούστου και ότι το κόστος θα αναλάβουν οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου