Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 3ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ
Πνιγμό δείχνει η ιατροδικαστική έρευνα
Δημοσιεύθηκε στις: 20-09-2011

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του άτυχου τρίχρονου παιδιού το απόγευμα του Σαββάτου στον Σάσαλο Κισάμου, όπως έδειξε και η ιατροδικαστική έρευνα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, κ. Παπαδομανωλάκη, που έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος του τρίχρονου κοριτσιού (και όχι αγοριού, όπως λανθασμένα αναφέρθηκε χθες) οφείλεται αποκλειστικά σε πνιγμό από την πτώση του στη μικρή λιμνούλα και όχι σε κάποιο παθολογικό ή άλλο αίτιο.
Σημειώνεται ότι το παιδί έπαιζε κοντά στον ποταμό της περιοχής, τη στιγμή που η μητέρα του και ένα συγγενικό πρόσωπο βρίσκονταν σε παρακείμενο κήπο και εργάζονταν. Ενα χωμάτινο φράγμα που είχε κατασκευαστεί πάνω στο ρέμα του ποταμού δημιουργούσε μια μικρή λίμνη, από την οποία γινόταν άντληση νερού για το πότισμα καλλιεργειών και η οποία ήταν αρκετά βαθιά για ένα παιδί. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το παιδάκι έπεσε μέσα στο νερό και μέχρι να προλάβουν να το βγάλουν οι περίοικοι είχε χάσει τις αισθήσεις τους.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου