Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011


ΚΝΕ ΧΑΝΙΩΝ:
Ο λαός έχει δύναμη
Δημοσιεύθηκε στις: 10-09-2011

Η οργάνωση της νεολαίας και η περαιτέρω πολιτικοποίησή της μέσα από τις γραμμές της κομμουνιστικής νεολαίας είναι ένας από τους στόχους του φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα και συνεχίζεται σήμερα στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.
«Και σε αυτό το φεστιβάλ προσπαθούμε με πολύμορφο τρόπο να περάσουμε την πολιτική και πολιτιστική πρόταση του ΚΚΕ, που σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης στοχεύει στο να καταλάβει o λαός ότι έχει τη δύναμη να βγει από την κρίση σε όφελός του και όχι προς όφελος του κεφαλαίου», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κώστας Κατσινέλλης, γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
Οπως επεσήμανε ο γραμματέας του Ν.Σ. «στόχος μας είναι η οργάνωση των νέων εργαζομένων, των μαθητών, των φοιτητών. Προσπαθούμε όλη αυτή η νεολαία να οργανωθεί στον χώρο δράση της, να εγγραφεί σε σωματεία, σε συνεργασία πάντα με τους εργαζομένους και το ταξικό λαϊκό κίνημα». Στον χώρο του φεστιβάλ λειτουργούν περίπτερα με αναφορές σε θέματα νεολαίας, γυναικών κ.ά. καθώς επίσης παιδότοπος και κουζίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου