Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ψυχραιμία…

02Είναι λογικό σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε όλος ο νομός Χανίων εδώ και μια εβδομάδα να λέγονται πράγματα ακόμα και από ανθρώπους που έχουν και πτυχία στο βιογραφικό τους και πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά που δεν ανταποκρίνονται σε κανένα κανόνα της λογικής, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα!
Οπως π.χ. στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά (φωτ.). Εκπληκτοι οι παριστάμενοι άκουσαν δημοτικό σύμβουλο να ζητάει να αποχωρήσουν όλοι οι μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών (11 στον αριθμό) που έχουν έλθει στα Χανιά, γιατί θεωρεί ότι είναι αναξιόπιστοι και την καταγραφή των ζημιών, την επίβλεψη των μελετών και των έργων να την κάνουν οι μηχανικοί του Δήμου Πλατανιά και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων!
Και αν για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων που έχει στην ευθύνη της όλο το νομό, οι μηχανικοί είναι 4 και ο Δήμος Πλατανιά είναι ο μοναδικός μαζί με τον Δήμο Χανίων που έχει στελεχωμένη και οργανωμένη τεχνική υπηρεσία, είναι απορίας άξιο τι θα κατάφερναν να κάνουν μέσα σε όλο αυτό το χάος που επικρατεί στο συγκεκριμένο Δήμο από τις καταστροφές και τις ζημιές!


Και να σημειωθεί ότι οι μηχανικοί του Υπουργείου είναι οι πλέον εξειδικευμένοι σε θέματα φυσικών καταστροφών αφού έχουν βρεθεί σε όλη τη χώρα σε ανάλογα συμβάντα…
Είναι απαραίτητο όλοι, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, δημοσιογράφοι και φυσικά οι πολίτες που δοκιμάζονται περισσότερο τις δύσκολες αυτές ώρες, να δείξουμε σύνεση και ψυχραιμία. Διαφορετικά κινδυνεύουμε να… φαγωθούμε μεταξύ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου