Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Οι δικαστές και τα… μποφόρ



dikastirioΑπό τον λόγο του κ. Πολάκη κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Χανίων, δεν έλειψαν και οι βολές σε βάρος ορισμένων δικαστών.
«Έχουμε στείλει πάνω από 15 φακέλους στην… ανεξάρτητη και αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μέχρι την αλλαγή της εισαγγελέα διαφθοράς της κας Ράικου αυτές οι υποθέσεις “αράχνιαζαν” σε κάποια συρτάρια και θέλω να το ακούσω το βράδυ όπως το λέω, μέχρι την αλλαγή της κας Ράικου “αράχνιαζαν” σε κάποια συρτάρια! Είναι νομίζω σαφές αυτό που λέω!».
Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης και στις οικονομικές εξελίξεις. «Περάσαμε τα 7-8 μποφόρ, και η 3η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Είμαστε σε μια θάλασσα που δεν είναι μπονάτσα, αλλά είναι 4-4,5 μποφόρ. Είναι ορατή πλέον η διέξοδος από τα μνημόνια του χρόνου και πρέπει να αρχίζουμε να σχεδιάζουμε μια άλλη Ελλάδα. Οχι την Ελλάδα του πελατειακού κράτους και του μαύρου χρήματος που χρεοκόπησε τη χώρα, αλλά μια Ελλάδα που να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών της, και θέλει να τα φέρει πίσω με ένα ευρύ προσκλητήριο. Θέλουμε να ξανακτίσουμε μια πατρίδα που να αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας, με δίκαιη κατανομή του πλούτου, ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα καλύπτει το σύνολο των αναγκών με τον δημόσιο τομέα στην υγεία και στην παιδεία και επικουρική λειτουργία του ιδιωτικού τομέα. Με σοβαρό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση…» ανέφερε ο κ. Πολάκης στην ομιλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου