Παρασκευή 13 Απριλίου 2012


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
Βράβευση πρώην εργαζομένων
Δημοσιεύθηκε στις: 13-04-2012

«Θα έχουμε πάντα στις καρδιές μας το Νοσοκομείο, τους συναδέλφους, τους ασθενείς, όλους αυτούς με τους οποίους πορευτήκαμε αυτά τα χρόνια». Με αυτά τα λόγια, 57 πρώην εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χανίων, που συνταξιοδοτήθηκαν τη χρονιά που πέρασε, απευθύνθηκαν στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης που έγινε προς τιμήν τους από τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων.
Σε κλίμα συγκίνησης και με πολλές ευχές οι συνταξιούχοι πλέον πήραν την τιμητική πλακέτα και αρκετοί εξ αυτών απευθύνθηκαν στους συναδέλφους τους με θερμά λόγια.
«Με αυτήν την εκδήλωση θέλουμε να τιμήσουμε τους συναδέλφους που αποχώρησαν το 2011 από το Νοσοκομείο εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη μας για την πολυετή προσφορά τους στο Νοσοκομείο. Οσοι δουλεύουμε εδώ ξέρουμε τις συνθήκες που εργάζονται, τις δύσκολες συνθήκες σε έναν ευαίσθητο χώρο όπως το Νοσοκομείο. Για μας θα συνεχίσουν να είναι συνάδελφοι παρότι αποχώρησαν από την υπηρεσία», ανέφερε ο κ. Βαγγέλης Κωνσταντουλάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων, σημειώνοντας πως η αποχώρηση των συναδέλφων έχει επιτείνει τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζει το Ιδρυμα.
Στη βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που μπήκαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. ο κ. Κωνσταντουλάκης ευχήθηκε στα παιδιά καλή πορεία στη νέα τους ζωή και να έχουν πάντα κατά νου τον κόπο των γονέων τους να τα σπουδάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου