Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011


ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Ο Αγιος Βασίλης έφθασε… αεροπορικώς
Δημοσιεύθηκε στις: 29-12-2011

Από ψηλά ήρθε ο Αγιος Βασίλης χθες στο αεροδρόμιο Χανίων, στην εκδήλωση για τα παιδιά και τις οικογένειες των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Ο... Άγιος έγινε για λίγο αεροπόρος και προσγειώθηκε στις 2.20 περίπου το μεσημέρι στον διάδρομο με αεροσκάφος της Αερολέσχης. Αμέσως, δεκάδες παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι τον περικύκλωσαν για να πάρουν ευχές για καλή Πρωτοχρονιά αλλά και καραμέλες και άλλα γλυκίσματα από τα χέρια του.
«Προσπαθούμε πάντα με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο να δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά», ανέφερε ο κ. Μανώλης Αρμουτάκης, πρόεδρος των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο Σύλλογος των οποίων πραγματοποίησε και την εκδήλωση.
Νωρίτερα, για τα παιδιά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με κλόουν σε έναν από τους χώρους αναχώρησης των επιβατών, ενώ ακολούθησε πλούσιο κέρασμα.
«Με εκδηλώσεις όπως αυτές για τα παιδιά ξεφεύγουμε και εμείς από την πίεση της δουλειάς και της προσπάθειας εξυπηρέτησης του επιβατηγού κοινού. Εύχομαι σε όλους αισιοδοξία και να έχουμε μια καλή χρονιά», ανέφερε ο αερολιμενάρχης, κ. Σ. Καστρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου