Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ
Υποσχέσεις για καταβολή χρημάτων
Δημοσιεύθηκε στις: 28-12-2011

Υποσχέσεις ότι θα τους καταβληθεί μέχρι και το τέλος του έτους μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται έλαβαν οι Δήμοι, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας και πρόεδρο της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κρήτης, κ. Γιάννη Κουράκη.
Οπως σημείωσε ο γραμματέας της Π.Ε.Δ., δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, στην ενημέρωση που είχε από τον κ. Κουράκη: «Υπήρξε μια ενημέρωση από τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ., κ. Κουράκη, για κάποια ποσά στους Δήμους, ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά το έτος», ανέφερε ο κ. Μαλανδράκης. Ειδικότερα οι υποσχέσεις αυτές αφορούν:
- Την τακτική επιχορήγηση του Δεκεμβρίου. Το δεκατημόριο έχει καταβληθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
- Για τη ΣΑΤΑ και ειδικότερα την τρίτη δόση, τα σχετικά ποσά έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, αλλά υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το αν προλάβουν να τα βάλουν εντός του 2011 στους λογαριασμούς των Δήμων.
- Για τους παρακρατηθέντες πόρους που και αυτοί έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο υπήρχε μια προφορική δέσμευση ότι θα προλάβουν μέχρι την Πέμπτη να καλυφθούν οι λειτουργικές τους δαπάνες.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Πλατανιά θα λάμβανε ως ΣΑΤΑ το 2011 το ποσό των 871.000 ευρώ, ωστόσο, μέχρι σήμερα με την τρίτη δόση (που ακόμα αναμένεται) έχει πάρει μόλις 540.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου