Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011


ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ
Φάτνη με αληθινά ζώα
Δημοσιεύθηκε στις: 28-12-2011

Μια ζωντανή φάτνη, με πραγματικά ζώα, πρόβατα, γαϊδούρι και αγελάδα δημιούργησε στην πλατεία του Καστελίου ο Σύλλογος Φίλων Γιοργαλίδικου Αλόγου Δυτικής Κρήτης 'Τα Κισαμίτικα'.
Η πρωτότυπη κατασκευή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου, που από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της επισκέπτεται τον χώρο και βγάζει φωτογραφίες.
'Ιδιαίτερη χαρά προσφέρει στα μικρά παιδιά που βιώνουν κατά αυτόν τον τρόπο καλύτερα τα Χριστούγεννα', είπε ο κ. Γιώργος Κουνελάκης, πρόεδρος του Συλλόγου.
Αναφορικά με την πρωτοβουλία της δημιουργίας της φάτνης επεσήμανε πως 'ως Σύλλογος είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο. Το σκεφτήκαμε την τελευταία στιγμή. Αν το είχαμε υπολογίσει νωρίτερα θα καταφέρναμε κάτι καλύτερο. Ομως έστω για αρχή πιστεύω ότι κάτι κάναμε. Τα ζώα που έχουμε στη φάτνη τα δανειστήκαμε από κτηνοτρόφους της περιοχής που με πολλή χαρά μας τα προσέφεραν', τόνισε ο κ. Κουνελάκης.
Παράλληλα, ο Σύλλογος προετοιμάζει και μια σειρά από άλλες δράσεις εν όψει της Πρωτοχρονιάς. 'Στις 30 του μηνός θα ντυθούμε και Αγιοβασίληδες και θα προσφέρουμε δώρα στα μικρά παιδιά και γενικά προσπαθούμε και εμείς όπως μπορούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βοηθήσουμε τον κόσμο να γελάσει και να χαρεί αυτές τις ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου