Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ


ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Περίπτερα με 42 ευρώ
Δημοσιεύθηκε στις: 02-06-2011

Στην τιμή των 42 ευρώ θα διατεθούν τα περίπτερα στους εκθέτες, εταιρείες και παραγωγούς που θα συμμετάσχουν στον φετινό 'Αγροτικό Αύγουστο' στα Χανιά.
Η τιμή είναι η μικρότερη των τελευταίων ετών, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των επαγγελματιών.
Από τις τρεις εταιρείες, που κατέθεσαν προσφορές για να πάρουν το έργο της τοποθέτησης των περιπτέρων, από την Εκτελεστική Επιτροπή της διοργάνωσης επιλέχθηκε η 'Ιnterform' από τη Θεσσαλονίκη. Τα στοιχεία που συνέλεξε η Επιτροπή από τον διαγωνισμό θα σταλούν και στους άλλους Δήμους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ανάλογες εκδηλώσεις.
Στα Χανιά ο 'Αγροτικός Αύγουστος' θα πραγματοποιηθεί στη Δυτική Τάφρο του ενετικού λιμένα Χανίων και θα έχει διάρκεια 5 ημερών, από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου.
Στις εκδηλώσεις:
- Θα συμμετάσχουν παραγωγοί και επιχειρήσεις με Α.Φ.Μ. Κρήτης. Δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένοι 'έμποροι', που δεν διαθέτουν εμπορικό Α.Φ.Μ.
- Τα προϊόντα που θα διατίθενται θα είναι υποχρεωτικά τυποποιημένα, με τα στοιχεία του κάθε παραγωγού πάνω στην ετικέτα τους. Δεν πωλούνται 'χύμα' προϊόντα.
- Ηδη έχει υπάρξει αλληλογραφία με τους δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης προκειμένου η έκθεση να μεταφερθεί στις δύο πόλεις στις αρχές και στα τέλη Οκτωβρίου αντίστοιχα και αναμένεται απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου