Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ:
Να παλέψουμε για μια άλλη κοινωνία
Δημοσιεύθηκε στις: 20-06-2011

'Να παλέψουν για μια άλλη κοινωνία' καλεί νέους - νέες, μαθητές και μαθήτριες η ΚΝΕ, η οποία, χθες το απόγευμα, πραγματοποίησε στους Αγίους Αποστόλους το 2ο μαθητικό της φεστιβάλ. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ μαθητικά συγκροτήματα διασκέδασαν το κοινό, ενώ στον χώρο του φεστιβάλ λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας, βιβλίου και μπαρ.
'Αυτό το φεστιβάλ ουσιαστικά αποτελεί προφεστιβαλική εκδήλωση του φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην πόλη μας. Σύνθημα του κεντρικού φεστιβάλ είναι «επιλέγουμε τον δρόμο της ανατροπής για τη ζωή που μας αξίζει»', τόνισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Νέαρχος Καρεφυλλάκης, μέλος της Ν.Ε. της ΚΝΕ Χανίων.
Οπως επεσήμανε το μέλος της ΚΝΕ στόχος των εκδηλώσεων είναι 'να περάσει την πρόταση του κομμουνιστικού κόμματος στη νεολαία. Καλούμε τον λαό και τη νεολαία να έρθει μαζί μας και να παλέψει για μια άλλη κοινωνία, με δωρεάν παιδεία, υγεία και εργασία για όλους. Για μια κοινωνία που την εξουσία θα έχουν αυτοί που παράγουν τον πλούτο, δηλαδή ο εργαζόμενος λαός και τα παιδιά του. Καλούμε τους νέους και τις νέες, τις μαθήτριες και τους μαθητές, να παλέψουμε για μια άλλη κοινωνία σοσιαλιστική - κομμουνιστική'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου