Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012


ΣΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
Αναζήτηση λύσης
Δημοσιεύθηκε στις: 09-02-2012

Συνεχίζουν να αναζητούν λύση στο ζήτημα της στελέχωσης του σχολείου τους με καθηγητή Γραφιστικής οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Ακρωτηρίου που και χθες, για δεύτερη ημέρα, συνέχισαν την κατάληψή τους.
Εξαιτίας της απουσίας καθηγητή Γραφιστικής οι μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος κινδυνεύουν να χάσουν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Σήμερα τα παιδιά θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες προκειμένου να δοθούν οι βαθμοί του τριμήνου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου θα προσπαθήσουν από κοινού να έρθουν σε επαφή με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας προκειμένου να επαναδιατυπώσουν το αίτημά τους. 'Την Πέμπτη το σχολείο θα ανοίξει για να δοθούν οι βαθμοί και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα συνεχίσουμε την κινητοποίηση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μας είπε να επισκεφθούμε μαζί τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας για να δούμε τι θα γίνει', δήλωσε ο μαθητής Νίκος Μπαντουράκης.
Οι μαθητές υπογραμμίζουν πως από την αρχή της χρονιάς υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση του τμήματος Γραφιστικής που δεν αντιμετωπίστηκαν και τώρα κινδυνεύουν να μην συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου