Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Αισιοδοξία από υποψηφίους προέδρους
Δημοσιεύθηκε στις: 24-05-2011

Αισιόδοξοι ότι την ερχόμενη Κυριακή οι δικηγόροι θα τους αναδείξουν στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους εμφανίσθηκαν οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.
Τόσο ο κ. Δ. Ποντικάκης, που την πρώτη Κυριακή πήρε 145 ψήφους, όσο και ο κ. Χ. Πραματευτάκης, που έλαβε 93 ψήφους, (ο τρίτος κ. Αρετάκης πήρε 66 ψήφους), δήλωσαν την πίστη τους για την πρωτιά.
'Πιστεύω ότι τις 8 ψήφους, που χρειάζονταν για να βγω από την πρώτη Κυριακή, θα τις πάρω τη δεύτερη, γιατί υπήρχαν πολλές απουσίες συναδέλφων, που έλειπαν εκτός Χανίων. Είχαμε μεγάλη αποχή, περίπου 38 άτομα, που δεν δικαιολογείται και πιστεύω ότι τη δεύτερη Κυριακή το σώμα θα με εκλέξει και πάλι πρόεδρο, γιατί είναι δεδομένο ότι το έργο που πραγματοποιήσαμε και την τελευταία τριετία και τις άλλες δύο τριετίες είναι σημαντικό και αυτό το έργο οι συνάδελφοι θα το εκτιμήσουν και θα με αναδείξουν πρόεδρο του Συλλόγου', ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Δημήτρης Ποντικάκης.
Από τη μεριά του ο Χρήστος Πραματευτάκης τόνισε πως 'έχω ιδιαίτερη αισιοδοξία ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων θα αλλάξει, θα έχουμε μια νέα σελίδα, μια νέα διοίκηση για τον Σύλλογο. Θα οδηγηθούμε σε έναν τρόπο διοίκησης με αξιοποίηση των πάντων, με κατανομή αρμοδιοτήτων σε όλους τους συναδέλφους. Ο κ. Ποντικάκης προσέφερε πολλά στον Δικηγορικό Σύλλογο, αλλά έχει ήδη τρεις τριετίες'.
Κληθείς να σχολιάσει ότι ελάχιστοι αιρετοί παραιτήθηκαν, ανάμεσά τους και ο ίδιος από το Δ.Σ. Πλατανιά, ο δικηγόρος ανέφερε πως 'δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Εμένα μου αρκεί ότι ο Χρήστος Πραματευτάκης έπραξε το καθήκον του απέναντι σε αυτά που έχει υποσχεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου