Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
Διαρρήξεις σε καταστήματα
Δημοσιεύθηκε στις: 24-05-2011

Απανωτές διαρρήξεις σε καταστήματα, που βρίσκονται πάνω στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, καταγγέλλουν επαγγελματίες της περιοχής, επισημαίνοντας πως μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας υπήρξαν πολλά περιστατικά.
'Μέσα σε λίγες ημέρες έκλεψαν τρεις ταβέρνες και ένα beach bar. Οι κλέφτες έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν μέσα στα καταστήματα περίπου στις 3 - 4 τα ξημερώματα', μας ανέφερε καταστηματάρχης που δραστηριοποιείται στην περιοχή.
Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε 'παρά του ότι τα καταστήματα βρίσκονται πάνω στον δρόμο, οι άγνωστοι έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Στο δικό μου κατάστημα πήραν χρήματα, ψιλά κυρίως, 300 ευρώ, που είχαμε στο ταμείο μας, ένα lap top και έναν ενισχυτή. Ακριβώς πριν 3 ημέρες έκλεψαν ένα σπίτι εδώ μέρα μεσημέρι και αφαίρεσαν από ό,τι μάθαμε 4.000 ευρώ. Τώρα τελευταία δεν υπάρχει καθόλου ασφάλεια στην περιοχή. Παλιότερα είχαν παρουσιαστεί και πάλι κάποια περιστατικά, αλλά τόσο μαζεμένα είναι πρώτη φορά'.
Σύμφωνα με επαγγελματίες της Αγίας Μαρίνας 'εμείς ζητάμε η Αστυνομία να κάνει κάποιες περιπολίες εδώ στην περιοχή τις βραδινές ώρες κυρίως. Εμείς πάντως μετά από αυτά τα περιστατικά έχουμε και άτομο εδώ τη νύκτα που κοιμάται μέσα στο μαγαζί προκειμένου να μην έχουμε ξανά τέτοια γεγονότα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου