Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΓΕΡΑΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ


ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΛ.ΑΣ.
Γερανός για τις παράνομες σταθμεύσεις
Δημοσιεύθηκε στις: 20-04-2011

Ο γερανός της Τροχαίας θα αναλάβει δράση για περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης στην πόλη των Χανίων. Αυτό συμφωνήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και της ηγεσίας της Αστυνομίας.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε μία σειρά από μέτρα, όπως κοινές πεζές περιπολίες μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτικής Αστυνομίας, εκπαίδευση Δημοτικών Αστυνομικών από την Τροχαία και άλλες Υπηρεσίες της Ασφάλειας.
'To πρώτο δείγμα της συνεργασίας θα είναι ο γερανός της Τροχαίας, που θα πάρει αυτοκίνητα, που είναι παράνομα σταθμευμένα', ανέφερε ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μ. Σκουλάκης, στους δημοσιογράφους, στους οποίους δεν επετράπη να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και σε νέα σύσκεψη που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα με τη συμμετοχή Αστυνομίας, Λιμενικού, Πυροσβεστικής για την εμπέδωση στου συστήματος ασφάλειας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
'Προσωπικό υπάρχει πάρα πολύ και χρειάζεται καλός σχεδιασμός και καλή διαχείρισή του', ανέφερε ο υποστράτηγος, γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, κ. Μανώλης Παραβολιδάκης, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το πως θα καλύψει η Αστυνομία της ανάγκες για αστυνόμευση. Στο περιθώριο της σύσκεψης ο υποστράτηγος ανέφερε πως 'δεσμευτήκαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από όσα είμαστε υποχρεωμένοι και εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε οι επισκέπτες αυτού του τόπου να είναι ασφαλείς και θεωρώ ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου και η Δημοτική Αρχή είμαστε σε θέση να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφαλείας του Χανιώτη πολίτη και του Κρητικού'.

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Ερωτηθείς από τα 'Χ.Ν.' για τα περιστατικά διαρρήξεων σε ξενοδοχεία στην τουριστική ζώνη του Νομού Χανίων ο κ. Παραβολιδάκης απάντησε πως 'βεβαίως και θα ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας και εντάσσονται στον νεό επικαιροποιημένο σχεδιασμό που κάνουμε'.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο αστυνομικός διευθυντής, κ. Π. Μουρτζανός, ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι αντιδήμαρχοι κ. Μ. Λιονάκης και Λ. Αμπαδιωτάκης, ο γ.γ. του Δήμου κ. Γ. Κουρής, ο υποδιευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γ. Γιανναράκης κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου