Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ME EΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 21 ΧΩΡΕΣ

Chania Rock Festival 2019

31Με κλεισμένα εισιτήρια από 21 χώρες μέχρι στιγμής το Chania Rock Festival 2019 επιδιώκει να αποτελέσει τη ναυαρχίδα του “Μουσικού Τουρισμού” για την Κρήτη! Ένα νέο είδος τουρισμού που απευθύνεται σε φίλους της μουσικής και μουσικών σχημάτων που είναι διατεθειμένοι να τα παρακολουθήσουν σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στην οποία στη συνέχεια θα κάνουν τις διακοπές τους!
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος 5-6 Ιουλίου στο επιπρομαχώνα “Σαν Σαλβατόρε” στην Παλιά Πόλη, ενώ σχεδιάζεται να προστεθεί και τρίτη ημέρα.
«Μέχρι στιγμής έχουμε κλεισμένα εισιτήρια από 21 χώρες κάτι που θυμίζει το 2017 όταν είχαμε το καλύτερο φεστιβάλ όλων των εποχών από πλευράς προσέλευσης κόσμου. Έχουμε εισιτήρια κλεισμένα από όλες τις   Σκανδιναβικές χώρες και από Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία, Ρωσία, Βουλγαρία κα.» δηλώνει στα “Χ.Ν.” ο Νίκος Αθηναίος, εκ των διοργανωτών από το 2002 του φεστιβάλ.
Ο ίδιος επισημαίνει τη δυναμική του φεστιβάλ που έχει γίνει αισθητή στο εξωτερικό αναζητεί όμως ανάλογη στήριξη και από τους τοπικούς φορείς.
Φέτος στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής σκηνής όπως  η Tarja Turunen η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, ο Uli Jon Roth παλιός κιθαρίστας των Scorpions, οι Demons and Wizards, οι Έλληνες Rotting Christ και πολλά άλλα σχήματα ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να προστεθεί και τρίτη ημέρα στο φεστιβάλ με αποκλειστικά τοπικά σχήματα για την στήριξη της Χανιώτικης και Κρητικής ροκ σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου