Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Προχωρά η μετεγκατάσταση του “Μαρκοπούλου”



markopoulouΣε διαγωνισμό για την μετεγκατάσταση των δραστηριοτήτων του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου και την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων για τη φιλοξενία τους στο Στρατόπεδο Ραπτόπουλου (Αγιά) προχώρησε η ΑΣΔΕΝ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Ελληνικών Νήσων).
Στα πλαίσια της παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο Δήμο Χανίων η ΑΣΔΕΝ προχώρησε στην δημοσίευση δύο διακηρύξεων για τους σχετικούς διαγωνισμούς. Ειδικότερα:
• Η πρώτη διακήρυξη αφορά την «ανακατασκευή-διαμόρφωση των εγκαταστάσεων και υποδομών του στρατοπέδου “ΤΧΗ (ΠΖ) Ραπτόπουλου Αλέξανδρου για τη μετεγκατάσταση των μονάδων και υπηρεσιών του στρατοπέδου “ΤΑΞΧΟΥ Μαρκόπουλου Δημητρίου”».
Η συνολική δαπάνη των εργασιών αυτών έχουν προϋπολογιστεί στα 766.129 ευρώ και αφορούν οικοδομικές, ηλεκτρολογικές εργασίες.
•  Η δεύτερη διακήρυξη αφορά την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων στο στρατόπεδο “ΤΧΗ (ΠΖ) Ραπτόπουλου Αλέξανδρου” στην Αγιά, στις οποίες θα φιλοξενηθούν οι μονάδες του στρατοπέδου “ΤΑΞΧΟΥ Μαρκόπουλου Δημητρίου”. Οι συνολικές εργασίες υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν 387.096 ευρώ και αφορούν οδοποιία, οικοδομικές εργασίες, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαστάσεις.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς θα πρέπει να έχουν καταθέσει τους φακέλους μέχρι τις 8 και 9 Απριλίου του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου