Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

«Εκτός γραμμής οι βουλευτές Κρήτης της ΝΔ»

perakhsgiannhs«Οι βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη είναι εκτός γραμμής του κόμματός τους για το προσφυγικό!» αυτό επεσήμανε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ο δημ. σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Περάκης.
«Υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις της χώρας και συγκεκριμένο σχέδιο που η κυβέρνηση το έχει στείλει από τις αρχές Αυγούστου στην Ε.Ε. και ο αρμόδιος επίτροπος για τη μεταναστευτική πολιτική και τις εσωτερικές υποθέσεις Δ. Αβραμόπουλος και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμφώνησε με το σχέδιο αυτό.
Τι λέει σε γενικές γραμμές το σχέδιο; Μείωση των προσφύγων στα hot spot, φιλοξενία τους σε σπίτια και ξενοδοχεία και ότι όσοι μετανάστες έχουν επιδείξει παραβατική συμπεριφορά θα μεταφερθούν σε προαναχωρησιακά κέντρα της χώρας με σκοπό να απελαθούν. Μάλιστα ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κ. Μητσοτάκη και πιθανόν και άλλους αρχηγούς. Και οι μεμονωμένες φωνές βουλευτών, ειδικά εδώ στην Κρήτη, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την επίσημη γραμμή της αντιπολίτευσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Περάκης.


Αυτά είπε για τους βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη ο κ. Περάκης γιατί, αν μιλήσουμε για πολλά από τα αυτοδιοικητικά στελέχη, ας μην αναφέρουμε ποιου κόμματος τη φρασεολογία και την επιχειρηματολογία έχουν υιοθετήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου