Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Εντυπωσιακά εκθέματα στην 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στα Χανιά (φωτ.)Άνοιξε τις πύλες της η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού που διοργανώνει και φέτος Όμιλος Στατικού Μοντελισμού Χανίων. Στην έκθεση μετέχουν 70 μοντελιστές από τα Χανιά, το Ηράκλειο και τη Λάρισα που θα εκθέτουν της δουλειά τους μέχρι και την Κυριακή στο χώρο της Σαμπιονάρα στην παλιά πόλη.
Εντυπωσιακά ολογράμματα, αεροσκάφη, σύγχρονα και παλιά σκάφη είναι μερικά από τα εκθέματα που παρουσιάζονται.
«Ο μοντελισμός είναι ένα χόμπι που απαιτεί ιστορική αναζήτηση για να αποτυπώσεις με ακρίβεια αυτό που θέλεις. Απαιτεί γνώσεις ακόμα και τεχνολογίας και κατασκευαστικές» τόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Αντώνης Κουράτορας.
Την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.
«Έχουμε πολλούς επισκέπτες, η ροή του κόσμου είναι συνεχής και σε αυτό μας βοηθάει πολύ ο χώρος της Σαμπιονάρα για την παραχώρηση του οποίου ευχαριστούμε την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ» τόνισε ο κ. Κουράτορας.
Η έκθεση θα λειτουργεί  από 2 μ.μ. ως 9 μ.μ. και την Κυριακή 10 π.μ. – 6 μ.μ. Ενώ μετά το τέλος στις 7 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Ανάμεσα στα βραβεία θα δοθεί και ένα στην κατηγορία αρμάτων μάχης στη μνήμη του Γιώργου Τζανάκη, δραστήριο μέλος του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου