Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΕΛΕΠΑΠ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
Στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ
Δημοσιεύθηκε στις: 28-03-2011

Εκδήλωση στήριξης στην ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η σχολή Hotelier που εξειδικεύεται στα τουριστικά επαγγέλματα στο ξενοδοχείο Santa Marina στην Αγία Μαρίνα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε αναφορά στο σημαντικό έργο που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, ενώ παράλληλα μαθητές της σχολής παρουσίασαν ένα μέρο της δουλειάς τους στους παρευρισκομένους.
'Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο που βλέπουμε ότι υπάρχει κόσμος που μας σκέφτεται και εκτιμάει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν τονωτική ένεση τόσο στο ηθικό μας όσο και στο υλικό κομμάτι', ανέφερε ο διευθυντής της ΕΛΕΠΑΠ, κ. Γιώργος Μανουσέλης.
Ο ίδιος επισήμανε πως πέραν της χρηματικής ενίσχυσης 'είναι πολύ σπουδαίο να γνωρίσουν και άλλοι άνθρωποι το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, να κάνουμε περισσότερους φίλους και μέσω αυτού να διαδώσουμε και την ανάγκη για την ευρύτερη ενίσχυση του Κέντρου και αυτήν την περίοδο. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Hotelier και τον Λειβαδιωτάκη ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία τους αυτή'.
Από τη μεριά του ο υπεύθυνος της Hotelier, κ. Δημήτρης Λειβαδιωτάκης, τόνισε πως 'φιλοσοφία της σχoλής μας είναι ότι ένας εκπαιδευτικός φορέας δεν αρκεί για να δίνει μόνο σωστές γνώσεις στους μαθητές του αλλά το σημαντικότερο είναι να δημιουργεί και να συμπληρώνει την τουριστική συνείδηση, παιδεία και κουλτούρα. Στο πλαίσιο αυτό μας άγγιξε το γεγονός ότι 170 οικογένειες φιλοξενούνται από το Κέντρο και είπαμε να συνεισφέρουμε σε όλη αυτήν την προσπάθεια'.
Μιλώντας για τη σχολή, που βρίσκεται στο 7ο έτος λειτουργίας της, ο κ. Λειβαδιωτάκης επισήμανε πως 'οι σπουδαστές ολοκληρώνοντας τις σπουδές κάνουν 5μηνη πρακτική εξάσκηση στις ξενοδοχειακές μονάδες και σε μεγάλο βαθμό απορροφούνται από τα ίδια τα ξενοδοχεία. Επίσης, το πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε μαθητές και από την υπόλοιπη Ελλάδα, Κω, Ρόδο και οι καθηγητές της σχολής είναι άνθρωποι από τα Χανιά, που δίνουν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε επίπεδο γνώσεων'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου