Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ


ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Διαρρήξεις-κλοπές
04.05.2010

Διάρρηξη σε κυλικείο σχολείου στα Κουνουπιδιανά, μικροκλοπές σε βάρος τουριστών σε Πλατανιά και Νέα Κυδωνία, διαρρήξεις σε χωριά του Βάμου
ήταν τα συμβάντα που καταγγέλθηκαν στις Αστυνομικές Αρχές. Ειδικότερα:
Αγνωστοι μπήκαν τις πρωινές ώρες χθες στο σχολικό κυλικείο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου στα Κουνουπιδιανά. Οι άγνωστοι πήραν μαζί τους περίπου 75 ευρώ καθώς και χυμούς και γάλατα από τα ψυγεία.
“Ήλθα στις 7.05 το πρωί και είδα σπασμένο το παντζούρι και το τζάμια με μια πέτρα που είχαν τυλίξει με ζακέτα. Επίσης ήταν σπασμένη και η πόρτα γιατί προσπάθησαν πρώτα να μπουν από εκεί μέσα στην καντίνα αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέσα στην καντίνα διέλυσαν την ταμιακή μηχανή όπου πήραν περίπου 45 ευρώ σε κέρματα κυρίως και άλλα 30 περίπου ευρώ βρήκαν στο συρτάρι”, ανέφερε η ιδιοκτήτρια κα Γιούλα Τριανταφυλλοπούλου. Οπως επεσήμανε η ίδια οι διαρρήκτες είχαν ανοίξει το ψυγείο και είχαν πάρει μαζί τους συσκευασίες χυμών και γάλα. “Ήλθε η Σήμανση και πήρε αποτυπώματα. Σε τέτοια έκταση δεν μου έχει ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό, απλά τον Δεκαπενταύγουστο είχαν σπάσει και πάλι το παντζούρι”, ανέφερε η κα Τριανταφυλλοπούλου.
ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Με ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν. Κυδωνίας ένας 56χρονος υπήκοος Ρουμανίας στο Μάλεμε. Από την προανάκριση που ακολούθησε από την Αστυνομία προέκυψε πως ο 56χρονος είχε διαπράξει δύο κλοπές σε ξενοδοχεία των Χανίων και συγκεκριμένα:
- Την 1η Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στον Πλατανιά Χανίων αφαίρεσε ένα δερμάτινο τσαντάκι ενός αλλοδαπού τουρίστα το οποίο περιείχε διάφορα αντικείμενα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 500 νοκ (νόμισμα Νορβηγίας).
- Στις 24 Απριλίου, στις 11 το πρωί, είχε αφαιρέσει 1 σακίδιο πλάτης ενός αλλοδαπού τουρίστα, το οποίο περιείχε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 6.000 σουηδικών κορονών περίπου.
Από την Αστυνομία ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες κλοπές που έχουν διαπραχθεί στην περιφέρεια της πόλης των Χανίων.
Επίσης στα Χανιά χθες στις 12 συνελήφθη ένας υπήκοος Αλγερίας 27 ετών διότι αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα ιδιοκτησίας ημεδαπής γυναίκας.
ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΜΟ
Προχθές τα ξημερώματα στην Κάινα του Δήμου Βάμου άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν παράθυρο οικίας ενός άντρα ημεδαπού, εισήλθαν μέσα σε αυτήν και αφαίρεσαν κατά δήλωσή του διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Την ίδια νύκτα άγνωστοι πάλι στην Κάινα, αφού παραβίασαν παράθυρο μιας ημεδαπής γυναίκας εισήλθαν μέσα σε αυτή και αφαίρεσαν κατά δήλωσή της διάφορα χρυσαφικά - κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ περίπου καθώς και το χρηματικό ποσό των 800 δολαρίων ΗΠΑ.
ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ
Μια 25χρονη Ολλανδή και ένας Έλληνας 52 ετών συνελήφθησαν από άντρες του Τμήματος Ασφαλείας του Λιμενικού Σώματος στην Παλαιόχωρα κατά τις πρωινές ώρες χθες. Στην κατοχή της κοπέλας βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 5,25 γρ., η οποία και κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου