Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΟΠΗ


ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ
Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΝ
06-10-2010

Διάρρηξη στα γραφεία του Συνασπισμού στην οδό Νεάρχου στα Χανιά πραγματοποιήσαν άγνωστοι αφαιρώντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια τηλεόραση.
Η ζημιά ανέρχεται στα 1500 ευρώ περίπου ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται διάρηξη στα γραφεία του κόμματος καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο παρελθόν. "Ερχόμενη για να ανοίξω τα γραφεία διαπίστωσα ότι ήταν ανοικτό το ένα από τα φύλλα του παραθύρου της αίθουσας συνεδριάσεων που βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου. Είδα τα σπασμένα τζάμια και στη συνέχεια ότι έλειπε η τηλεόραση και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής" ανέφερε η γραμματεάς της Νομαρχιακής του ΣΥΝ κα Βάλια Βαγιωνάκη. Η κα Βαγιωνάκη επισήμανε πως η απώλλεια του υπολογιστή ήταν πολύ σημαντική για την οργάνωση καθώς εκεί βρίσκονταν αρχεία, τηλέφωνα κ.α..
"Είμαστε ένα κόμμα που δεν έχουμε πολλά χρήματα και αυτό είναι απώλεια. Ο υπολογιστής είναι εργαλείο και θα πρέπει να τον αναπληρώσουμε. Δυστυχώς εν μέσω μια τέτοιας σοβαρής οικονομικής κρίσης τέτοια συμβάντα φαίνεται ότι θα αυξηθούν" ανέφερε η κα Βαγιωνάκη που σημείωσε ότι η πράξη αυτή αποτελεί θέμα του ποινικού δικαίου.
Ωστόσο όπως επισήμανε "εμάς μας απασχολεί ότι έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που έβαλαν βόμβα στα γραφεία μας και προκάλεσαν τεράστιες ζημιές και ακόμα δεν έχουμε μάθει τίποτα για το συγκεκριμένο συμβάν. Αυτή ήταν μια ιστορία με καθαρά πολιτικές προεκτάσεις καθώς η δράση μας είχε ενοχλήσει διάφορα συμφέροντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου