Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Υποψήφιος δήμαρχος ο Γιώργος Καλαιτζάκης



O Γιώργος Καλαιτζάκης θα είναι ο υποψήφιος του συνδυασμού της "Ανεξάρτητης Συνεργασίας Δήμου Κισάμου" ο οποίος και θα διεκδικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου την θέση του δημάρχου του νέου "Καλλικρατικού" Δήμου.
Στις χθεσινές "ενδοπαραταξιακές" εκλογές σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εφορευτικής επιτροπής Νομαρχιακό Σύμβουλο Μιχάλη Τουλουπάκη ψήφισαν περίπου 900 άτομα. Ο κ. Καλαιτζάκης πήρε 440 ψήφους και ο συνυποψήφιους του Στέλιος Κουνελάκης 430 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 20 άκυλα-λευκά.
Κάλπες στήθηκαν στα δημαρχεία Κισάμου, Μηθύμνης και Ινναχωρίου. Η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων προήλθε από τον σημερινό Δήμο Κισάμου.
Οι κάλπες άνοιξαν νωρίς το πρωί και επρόκειτο να κλείσουν μετά τις 8 αλλά δώθηκε μια μικρή παράταση λόγω της παρουσίας κόσμου.
"Ηταν μια άψογη δημοκρατική διαδικασία και δικαίωσε και αυτούς που την εμπνεύστηκαν και αυτούς που συμμετείχαν σε αυτήν" δήλωσε στα "Χ.Ν." ο κ. Γιώργος Καλαιτζάκης. Ο επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Συνεργασίας" επισήμανε για τον συνυποψήφιο του ότι "ο Στελιος Κουνελάκης είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης και φίλος και θα μπορούσε να είναι αυτός ο πρώτος με δέκα ψήφους. Ομως πραγματικά αυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι από τέτοιες διαδικασίες νικητής είναι μόνο η δημοκρατία. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρά τις όποιες αντιξοότητες."
Από τη μεριά του ο Στέλιος Κουνελάκης αφού συνεχάρει τον συνυποψήφιο του 'έκανε λόγο για "πρωτόγνωρη διαδικασία,που απέδειξε ότι ο κόσμος της περιοχής βάζει θεμέλια για την αλλαγή της νοοτροπίας. Οτι επιθυμεί τον πρώτο λόγο για τις τοπικές υποθέσεις να τον έχουν οι δημότες και όχι οι μηχανισμοί και τα κόμματα. Από εδώ και πέρα απαιτείται πολύ δουλειά. Ενωμένοι και δυνατοί να δούμε πως θα προχωρήσουμε ώστε τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο για την περιοχή μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου